Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RAM problémára utalhat?

RAM problémára utalhat?

Figyelt kérdés
10 éve lett összerakva új alkatrészekből a konfig, egyszer már cseréltem egy tönkrement ramot olyan 6 éve. 16 gb van két modulban. a napokban elkezdtem tapasztalni éjjeli váratlan újraindulásokat 2-3 naponta, ha egész napos üzemben hagyom. netes tevékenységeknél régebb óta lassabb betöltődést tapaztalok képeknél stb. játék textúrái lassabban töltenek be. ma megadta magát mikor megnyitottam a fájlkezelőt, a képek előnézeti képét nem tudta betölteni. mire gondoltok? ezt a belső win10es memóriatesztet lefuttattam, az azt mondja nincs vele hiba
2023. júl. 9. 17:42
 1/4 A kérdező kommentje:
ma a belsejét alaposan kifújkáltam biciklipumpával, elég sok por ki is jött belőle, és azóta nem produkált semmi rosszat, de félek hogy itt valami hardveres gond lesz
2023. júl. 9. 17:51
 2/4 Nyam2007 ***** válasza:
58%
Háttértár kezdi szerintem beadni magát
2023. júl. 9. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 feldobtam most egy hdd sentinelt, szerinte a teljesítménye és kondíciója is 100%-os
2023. júl. 9. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
39%

Akkor szoftveres hiba.

Memória nem szokta megadni magát. Extrém ritka.

2023. júl. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!