Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a build jól teljesítene...

Ez a build jól teljesítene 1440p ben?

Figyelt kérdés

[link]

Ha főleg single player játékokra lenne használva mint pl hogwarts legacy, jedi survivor,cyberpunk starfield és esetleg egy kis fortnitera nem cél a max grafika.

2023. okt. 27. 13:23
 1/5 Simi06 ***** válasza:
100%
Szerintem igen de nézz egy vidit ha kíváncsi vagy: https://www.youtube.com/watch?v=QKqtqaC4I8I&ab_channel=Testi..
2023. okt. 27. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de szerintem sokkal jobban járnál ha összeírnál hasonlót a PCX-n vagy az Iponon.

Összeszerelik és normális táp kerül bele, nem a vacak FSP Hyper...

[link]

Innen bátran Tier B, A stb.

Seasonic B12 550W teljesen elég egy ilyen konfignak.

Meg válassz igényes gépházat, amiben később is szívesen építkezel.

2023. okt. 27. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég kényelmesen, ha nem zavar a DLSS azzal meg bőven elegendő max közeli grafikán is a legtöbb esetben.
2023. okt. 27. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi de én nem annyira érték ezekhez de majd vásárláskor rákérdezek a boltnál, hogy mehetne bele egy jobb táp.

2023. okt. 28. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

A boltban sem értenek hozzá az a legnagyobb baj.

Sajna ilyen helyre nem az megy aki szeretné csinálni, hanem akit éppen találnak rá. A techzsenik többsége, aki benne van architektúra szinten is, az teljesen más munkakörökben dolgozik.

2023. okt. 28. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!