Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemény a megvásáralndó...

Vélemény a megvásáralndó pcmről, hogy fog teljesíteni 1440pben?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Összesem 365e ftom van rá.

2023. jan. 23. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy egész normális összeállítás ez. De ram modulból cl16-ot vennék. Hdd helyett pedig inkább vegyél egy 1tb ssdt.
2023. jan. 23. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 1440p-ben sok helyen meglesz a 60-100 fps. De lesznek játékok ahol kellenek majd kompromisszumok.
2023. jan. 23. 16:09
 3/11 A kérdező kommentje:
1. amit linkeltem western digitalt az egy ssd...
2023. jan. 23. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a PCX-es árakat, biztosan nem innen venném. Nagyon drága lett 😕

Többnyire jó összeállítás amúgy.

Véleményem:

A ház az egy kínai szemét vicc. Találkoztam több akigával is. Hiába vannak meghúzva a csavarok, illetve HDD nélküli gépekről van szó: egyszerűen az a minimális ventilátor rezgés miatt is már zörög az egész ház. Annyira vékony lemezből van.

Nyilván az ára is mutatja ezt... hulladék, nagyon nem ajánlott.

Tehát valami minőségibb, jobban szellőző, akár ventilátorokkal előre feltöltött házat kellene választani.

Tehát pl 13.300 Ft [link] edzett üveg oldalfal + 3 beépített ventilátor.

Prociból 5600-ra lehetne módosítani, de ha szeretnél spórolni, akkor maradhat az 5500. 3060 mellett mindegy.

SSD okés, csak tényleg, ezt a fos pcx-et el kell felejteni. Máshol 10+%-kal olcsóbb.

Alaplapból nem kell ilyen drága, azon spórolj. B550 okés, bármely hűtőbordás kivitel, amin vannak számodra megfelelő csatlakozók (pl a ház ventilátorokhoz megfelelő számban)

Tápegység okés.

Memória: 3200mhz CL16 hűtőbordás 2x8GB RAM kerül 17 ezer jó magyar forintba... még válogatni is lehet

[link]

Nem értem, hogy hogyan jut eszébe embereknek a szemét lehúzós PCX-től vásárolni még ilyen árak mellett...

Most azért számolok egyet... régen vásároltam pcx-től, mert olcsó volt. Az utóbbi időben feltűnt, hogy már nem igazán jók, de amiket linkeltél, az mind rossz vétel ennyiért.

2023. jan. 23. 17:32
 5/11 A kérdező kommentje:
4. akkor melyik webshopot mondanád a pcx helyett?(ha lehet én inkább csak 1 vagy max 2 helyről venném meg az alkatrészéket mert posta költség(a garanciáról nem is beszélve.))
2023. jan. 23. 17:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nahh, kimatekoltam. ezt venném:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

videokártya opció:

[link]

Az előbb szar házat linkeltem, felső tápos. nem gondoltam, hogy még létezik ilyen. elnézést a hibás termék linkeléséért.

Szóval ez így kb 360 ezer + szállítás+összeszerelés

Van benne neked jobb proci, jobb ram, jelentősen jobb videokártya, minőségibb táp, mutatósabb ház. egyedül az alaplapon spóroltam.

2023. jan. 23. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

postaköltség max 2000ft. ha egy termék ennyivel olcsóbb valahol, akkor megéri máshol megvenni.

garancia a gyártóhoz szól, mindegy a bolt.

2023. jan. 23. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
(úgy értve tehát, hogy minden alkatrészt vehetsz máshol, ha úgy éri meg. nincs hátránya.)
2023. jan. 23. 18:03
 9/11 NTBS ***** válasza:
Szerintem jó lett.
2023. jan. 25. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd használat közben kiderül
2023. jan. 26. 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!