Miért nem kapcsol be a pc?
Figyelt kérdés
Első alkalommal próbáltam meg összerakni egy gépet tegnap, de nem szeretne bekapcsolni. A tápegység, a processzor, ill. a gépház ventijei is felpörögnek, de csak egy pillanat erejéig egy furcsa, vinnyogó/nyekergő hang kíséreteben. Az alaplap díszvilágítása ég, debug ledek közül egyik sem.
Asus tuf gaming b550m-plus wifi 2 alaplapban ryzen 5 3600 van.
2023. okt. 26. 18:33
11/14 Morzsi007 válasza:
Próbáld végig a RAMokat, ahogy írták és csak a VGA legyen benne. HDD, SSD, frontpanel csatlakozókat távolítsd el. A tápcsatikat újra ellenőrizd. A segédtáp a cpu mellett megfelelő? CMOS clear-t csinálj, vedd ki az elemet egy percre és vissza.
12/14 anonim válasza:
én úgy tudom ha te rakod össze akkor nincs rá garancia már.
13/14 anonim válasza:
A tápkábel helyére dugd be a fa**odat. Akkor el fog indulni.
14/14 A kérdező kommentje:
13-as, azt anyád szájába dugtam..
2023. okt. 29. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!