A brand PC-kbe miért tesznek beépített hangszórót?
"nincs olyan kimenet."
Az előlapi jacket meg a szentlélek hajtja meg...
Ahogy tanult kollégám 1-es mondja van ott bizony kimenet, csak hangszóró nincs. Mert minek? A legtöbb otthonra vásárolt géphez kötnek hangszórót, vagy fejhallgatót. Senki nem fog GTA-zni a beépített hangszóróval.
Sok monitoron van hangszóró és hdmi-vel kötve átmegy a hang is. Nameg persze ezzel is spórolnak gépházankéng fél dollárt a gyártók :D
Az irodai gépekbe pedig azért teszik bele, hogy egy teljes gép legyen és csak be kelljen dugni és mindene legyen meg egyben. Én pl kifejezetten örültem neki amikor irodai munkám volt, hogy nem kell még a falatnyi helyet hangszóróval csökkenteni az asztalon. Az értesítések hangjának, meg ilyesminek bőven elég a gépházban lévő hangszóró.
3
Telókban is van! Ezért kell telót venni, emberek!
Köszönöm a válaszokat
1. A HD Audio előlapi kimenet az teljesen más. A brand gépeknél se oda van bekötve a hangszóró, hanem külön csatlakozó van neki az alaplapon. A hangszórónak erősített jelre van szüksége. Az előlapi fejhallgató kimenet az nem alkalmas hangszóró meghajtására, én próbáltam már, megszólalt ugyan, de nagyon halk volt max hangerőn is. Úgyhogy az ATX lapokon nincs olyan csatlakozó, a HD Audio tüskék másra vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!