Ha csak alaplapot veszek jó lesz?
Bocsi de ez nem így működik!Esetleg kicsit konkrétabb elképzelés milyen alaplapra és milyen procira gondoltál?
Pl nem biztos hogy maradhat a vinyó mert olyan alaplapot választasz aminek nem olyan csatlakozója van mint a vinyódnak,a táp se mind1 mert attól függ hogy mennyit fogyaszt az új alaplap meg proci.A videókártyát is figyelembe kell venni mert nem mind1 hogy pci-s vagy agp-s.Akkor ott van a gépház arra is tekintettel kell lenni mert nem mind1 hogy mekkora alaplapot választasz és még rengeteg dolog van amit még nem mondtam.A boltokhoz meg ezeket tudom ajánlani:pcx (nagyon rendesek) vagy még a blue chip,extreme digital stb stb.Örülök ha segíthettem :)
A táp szentem bőven elég akkor ha az alaplapnál fontos hogy minimum 4-5 sata csatlakozó legyen,
meg a videókártyánál fontos lenne tudni hogy pci-os vagy agp-s.
Van még egy fontos hogy mennyi ram van a gépedbe darabszámra meg hogy mennyi (vagyis hány gb)ram van a gépbe és még 1 dolog mégpeig hogy ddr 1,2 a ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!