Melyik típusú új(abb) DELL PC-ben van normál PCI slot?
Figyelt kérdés
Sajnos a stúdiómunkákra szánt Dell OptiPlex 780-asom 13 év után alaplapos lett. Még ugyan akkor vettem egy elég komoly stúdió hangkártyát bele, sima PCI kártya. Sajnos az újabb gépekben csak PCIe slotokat találtam. Milyen max 5 éves DELL brand gépekben lelhető fel sima PCI slot? szeretnék a márkánál maradni lehetőleg!2023. okt. 18. 15:04
1/6 anonim válasza:
Kerüld a brand gépeket, vegyél szabványos (ATX) gépet.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
2018-tól szerintem teljesen esélytelen PCI slotot találni alaplapon. 775-ön még van, itt-ott 1155-ön is, de afölött már nem jellemző. Tehát ha mindenáron PCI-os alaplapot szeretnél, akkor sokkal régebbre kell visszamenned, mint 2018.
Vagy veszel új gépet meg egy ilyet:
4/6 anonim válasza:
De úgy látszik a tavalyi, 12. generációs Intel processzorral szerelt Optiplex 7000 torony kivitelű szériája is:
tartalmaz hagyományos PCI portot.
5/6 anonim válasza:
A 20 éves P4 gépemben volt PCI és AGP busz.
Ezért nem szabad a brand gépekhez és elavult technikához ragaszkodni.
Elavult csatlakozóhoz most elavult alaplapot keresel, aztán 1 év múlva az elavult pci lapba elavult hangkártyát..? 😵💫
6/6 A kérdező kommentje:
hátőő picit drága az utóbbi. Úgy látszik, hogy már csak a nagyon PRO gépekben van ilyen.
2023. okt. 18. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!