Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen márkájú és azon belül...

Milyen márkájú és azon belül típusú telefont javasoltok, ha a fő cél elsősorban a fényképek készítése a normál funkciók mellett?

Figyelt kérdés

2023. aug. 13. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Fényképkészítésben az iPhone magasan veri az összes telefont véleményem szerint. Samsung Galaxy S21 Ultrám volt, most pedig iPhone 12 Pro Maxom van, hiába a Samsungban a 100x-os optikai zoom, a képstabilizátor stb. magasan veri az iPhone. Sokkal élethűbb képeket készít, sokkal részletgazdagabb, élesebb.

Nem tudom mennyit szeretnél rászánni, de iPhone 11 alá semmiképp ne adj szerintem!

2023. aug. 13. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
1. Az Apple pont nem élethű, túlszínesíti a képeket. Ez a baj az új Samsungokkal is, már nem élethű az elkészült fotó. Egyébként általánosságban tényleg szép képeket csinálnak az iphone-ok. Így a 23-as Samsung széria az, amire már azt tudom mondani hogy beérte az Apple-t fotók, de videók terén is. Csak ugye ott a túlszíneaírés, ami nekem nem túl szimpatikus egyik márkánál sem. Szerintem a SONY a legjobb fotós telefon márka mivel a valóságot adják vissza az elkészült képek. Ha viszont az a cél hogy csak simán jól mutassanak az elkészült képek a közösségi médiában, akkor vegyél Google Pixelt. Az árukhoz képest nagyon jó fotós képességeket kapsz.
2023. aug. 14. 09:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat - minden kommntre megy a zöld pipa.

A cél, hogy a mindennapok során tudjak képeket csinálnni. Agronómus vagyok, így rovarok, kártételek, elszíneződések levélen a fontosak; valamint a családom minden mennyiségben. A social media képekkel való ellátása nem cél. :)

2023. aug. 14. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor már miért nem egy normális, alap fényképező?

pl, CANON EOS 2000D

2023. aug. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!