Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ipon-ról rendelés tapasztalat,...

Ipon-ról rendelés tapasztalat, vélemények ? Megbízhatóak ?

Figyelt kérdés

2023. okt. 16. 02:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2023. okt. 16. 04:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Az egyik legrégebbi PC webshop LOL 🤦‍♂️
2023. okt. 16. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én szinta csak onnan rendelek. Teljesen megbízható, jó a garijuk (igaz eddig csak 1x kellett garanciáztassak velük). Lehet, hogy nem ők a legolcsóbbak, de nagyon nagy a készlet, normálisak, szépen össze is szerelik a gépet (persze kell érte valamennyit fizetni).
2023. okt. 16. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, bár régebben sokat szidták garanciális ügyintézés miatt. Szerintem korrekt, profi, jól használható oldaluk van, garanciát nem kellett náluk intéznem. Szerdai rendelés pénteken már automatában volt.
2023. okt. 16. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

utóbbi évben sajnos egyre több a külső értékesítő náluk is, azaz nem tőlük veszed, hanem rajtuk keresztül egy 3. féltől.

Az utóbbival sok gondom volt, pl. nem pont az a típus jött amit rendeltem, vagy valami kínai utánzat... Saját raktáros iPon termékkel nem volt ilyen gond.

2023. okt. 16. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!