Ipon-ról rendelés tapasztalat, vélemények ? Megbízhatóak ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 02:43
2/5 anonim válasza:
Az egyik legrégebbi PC webshop LOL 🤦♂️
3/5 anonim válasza:
Én szinta csak onnan rendelek. Teljesen megbízható, jó a garijuk (igaz eddig csak 1x kellett garanciáztassak velük). Lehet, hogy nem ők a legolcsóbbak, de nagyon nagy a készlet, normálisak, szépen össze is szerelik a gépet (persze kell érte valamennyit fizetni).
4/5 anonim válasza:
Teljesen jó, bár régebben sokat szidták garanciális ügyintézés miatt. Szerintem korrekt, profi, jól használható oldaluk van, garanciát nem kellett náluk intéznem. Szerdai rendelés pénteken már automatában volt.
5/5 anonim válasza:
utóbbi évben sajnos egyre több a külső értékesítő náluk is, azaz nem tőlük veszed, hanem rajtuk keresztül egy 3. féltől.
Az utóbbival sok gondom volt, pl. nem pont az a típus jött amit rendeltem, vagy valami kínai utánzat... Saját raktáros iPon termékkel nem volt ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!