100-150 ezres keret gépre ?
Sziasztok!
Tudom ez egy nagyon kicsi összeg ilyen célra, de nincsenem nagy elvárások!
Az előző gépem kifüstölt és kidobtam, már nagyon régi volt. Most szeretnék egy újat venni. NEM BAJ HA HASZNÁLT csak működjön. A lényeg hogy gyorsan lehessen rajta netezni meg hasonlók tanulásra használnám. Ja és jó lenne ha ilyen régi gagyi játékok mint Heroes of the storm, Leauge of legends, gta elfutna rajta, mert az öcsém is használná egy kicsit játékra. Köszönöm.
Köszi!
Esetleg tudnál vagy valaki tudna linkelni egyet nekem, nem értek hozzá. Sokat segítene tényleg.
Én az első és az utolsó közt gondolkodom. Az elsőben 32 giga ram(300MHz), egyes alaktrészekre garancia, viszont ömlesztve van, nincsen ház, ha jól látom.
Az utolsóban jobb alaplap, van ház, brutál cpu hűtő, viszont 16 giga ram, de ez gyorsabb, mint az elsőben(3600MHz).
A videokártya nagyjából ugyanolyan mindegyikben.
Ezeket összevetve én az utolsóra szavaznék annak ellenére, hogy fele annyi ram van benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!