Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Nobel-díjas Karikó Katalin...

A Nobel-díjas Karikó Katalin miért használ túlárazott Apple termékeket?

Figyelt kérdés

Nem mondták meg neki, hogy a százezer forintos kínai is ugyanolyan jó? Mert mindig ezt hallom azoktól, akik nem szeretik az Apple-t.

[link]

2023. okt. 2. 16:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert így tartja kedve.
2023. okt. 2. 16:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég ironikus ez a kérdés a képen lévő felirattal :)
2023. okt. 2. 16:16
 3/20 P.O.C. ***** válasza:
79%
Nem teljesen mindegy mit használ? Tíz millió svéd koronából most már biztosan telik rá majd neki. Nem mintha eddig hitelt vett volna fel rá. :D
2023. okt. 2. 16:19
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ingyen kapta miért ne használná.
2023. okt. 2. 16:26
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként viccen kívül az Apple termékek nagy előnye, főleg iOS-é, hogy leegyszerűsített. Android-hoz képest sokkal kevesebb testreszabhatósági, beállítási lehetőséggel, azoknak akik kevésbé értenek a telefonokhoz, a drága iPhone könnyebben használható.
2023. okt. 2. 16:33
 6/20 A kérdező kommentje:
6, Én értek a telefonhoz meg a géphez is, még is drága iPhone-t, meg Mac Pro-t használok (mondjuk van egy IBM alapú gépem is, bár az is két és fél millió volt).
2023. okt. 2. 16:43
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Mert amerikában az Apple évtizedek óta jelentősen elterjedt. És ott a kínai dolgokat nem szeretik. (érthető okok miatt).
2023. okt. 2. 16:45
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
#6 Nem mondtam hogy kizáró tényező a hozzá nem értés.
2023. okt. 2. 17:09
 9/20 CspCsj ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm aki azért nem váltott Androidra, mert a baráti körében mindenki a FaceTime alkalmazást használta/használja, ami csak Apple eszközökön elérhető.
2023. okt. 2. 17:11
 10/20 anonim ***** válasza:
50%

Mindenen túl, őszintén megmondom, hogy egyik platform sem ad olyan ökoszisztémát még mindig, mint az Apple. Ha már van bármilyen Apple cuccod, akár iPhone, iPad, MacBook, iMac, stb... mellé csakis Apple terméket érdemes venni, mert az igazi előnyét csak az ökoszisztémában tudod kihasználni.

Egyébiránt eddig bárkinek akinek én ajánlottam MacBook-ot, vagy iMac-et (általános felhasználásra, átlag usereknek) mindenkitől azt hallottam vissza, hogy "bár előbb váltott volna". Sokaknak nincsenek nagy elvárásai egy géppel szemben, nem kell i9 CPU, meg 64GB RAM, 2TB SSD-vel egy gépbe. A MacBook ebben nagyon király. Igaz, hogy drága, az tény, de olyan kijelzőt, olyan billentyűt, olyan touchpad-et, hangszórót és anyagot tesznek a gépekbe, ami az átlag usernek is feltűnik, és egyből azt mondja a 200-300 ezres gépek után, hogy "wow", ez igen. A másik meg, hogy "bolondbiztos". Nem fogod elb.szni a rendszert egy-egy rossz kattintás, vagy registry módosítgatás után, működik, ahogyan kell, és amire ki lett találva (most meg méginkább az lett, hogy még a hardvert sem módosíthatod benne). Ennél több nem kell átlag embernek. Nem beszélve arról, hogy az átlag policy az Apple-nél, hogy 7-8 évig támogatás legyen a hardverhez, amitől a user azt fogja érezni, hogy "na ez megérte, kiszolgálta az idejét".

2023. okt. 2. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!