Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges, hogy a D meghajtób...

Lehetséges, hogy a D meghajtóból "elveszek" pár GB-t és odaadom a C meghajtónak?

Figyelt kérdés

A probléma a következő:

Újraraktam a Windowst és én hülye csak 50 GB helyet adtam a C partíciónak ami jelenesetben a rendszert jelöli.

Na most a frissítések meg minden egyéb miatt már csak 2.56GB szabad helyem van a partíción, ami nem éppen jó mert a rendszerről van szó.

Ott van a másodlagos partícióm a D amin 700+ GB szabad hely van, lehetséges lenne elvenni belőle pár GB-t és hozzácsatolni a C-hez anélkül hogy újra kellene telepítenem megint az egészet?

A diskmgmt.msc-t használom, de nem igazán találok ilyen opciót.

2023. szept. 30. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
2023. szept. 30. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Külső partícionáló eszközre lehet szükség, például easeus partition master.

A windows csak akkor tudná megcsinálni, ha teljesen üres lenne, mert legnagyobb eséllyel a partíció elején kezdte az írást; először el kell mozgatni az adatokat.

2023. szept. 30. 17:52
 3/7 A kérdező kommentje:

A partiton master-t megpróbáltam, volt 3 órás "try for free" de előfizetés nélkül nem engedte resizeolni a disket, köszi nem.

Ha leformázom teljesen a D meghajtót akkor utána diskmgmt.msc-be tudnék belőle levágni egy pár GB-t és odaadni a C-nek? A D-n igazából csak játékok vannak, azokat meg letudom szedni Steamról.

2023. szept. 30. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

AOMEI Partition Assistant

- Először létrehozol egy partíciót a D meghajtóból. Utána kiválasztod a " Partíciók összevonása" és hozzáadod a C meghajtóhoz.

[link]

2023. szept. 30. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Bebootolod, aztán lehet modositgatni

2023. szept. 30. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ingyenesek közül nekem a disk genius a kedvencem.
2023. szept. 30. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:

3/

Formázgatás helyett win lemezkezelőben _töröld_ a D t, ezután ott már meg tudod növelni a C t és létre tudsz hozni a maradék helyen egy új D t.

De inkább mutasd mid van, hogy tudtad így elrontani???

2023. okt. 1. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!