Hogyan tudnám kivenni a CD-t a meghajtóból?
Szóval, a Windows 7-es számítógépem van, amiben DVD író van. Tegnap este beraktam egy audio CD-t, mert hallgatni akartam róla zenét. Eddig mindig működött, viszont most fel se ismeri a lemezt, és a lemeztálcát se tudom kinyitni. Sajnos magán a meghajtón nincs open/close gomb, hanem úgy lehetett kinyitni, hogy start menü>számítógép>D: meghajtó>jobb klikk>kiadás.Az a gond, ha most ráklikkelek a D: meghajtóra, akkor a számítógép menüre azt írja, hogy nem válaszol, így nem tudom kivenni a CD-t amit beletettem. A gép egész éjszakára ki volt húzva a konnektorból, de nem javult meg.
Hogyan tudnám kivenni a lemezt? Van másik mód a kinyitására? Amúgy valószínűleg ki fogom cserélni a DVD írót egy CD ROM-ra (van is itthon), mert úgysincs szükségem DVD íróra.
Nincs rajta gomb? Én olyan meghajtót még nem láttam.
Szokott rajtuk lenni a tálca alatt egy kis lyuk, ahova ha bedugsz egy kiegyenesített iratkapcsot vagy valami hasonlót, ki lehet nyitni, de ha gomb nincs rajta, nem tudom, az ott van-e.
Nincs rajta gomb???
Én se láttam még ilyen meghajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!