HDMI-VGA kábellel össze tudom kötni?
Videókártyát szeretnék cserélni a számitógépembe, de amit kinéztem azon nincs VGA csatlakozás csak HDMI, ami nem jó mert a monitoromon meg csak VGA csatlakozás van.
A kérdésem az lenne, hogy amit találtam HDMI-VGA kábelt azzal össze tudnám kötni?
#9 Minek kellene lecserélni? Ha megfelel neki a jelenlegi, 1980Ft easyboxba hozzák a cuccot ingyen.
Az olcsó használt monitorok is VGA/DVI csatlakozójuak, beljebb azzal sincs.
Én egy olyan adapteres megoldásra szavaznék.
Ezeket az átalakítókat a low cost irodai gépekhez tervezték hogy a hivatalban ne kelljen kidobni a monitort ha új gépet kapnak.
Működni működik, de minőségben a kérdező előrébb lenne ha visszarakná a régi videokártyáját. Vagy lecseréli a monitort. Vagy elfogadja a minőségromlást.
Azért ez nem ennyire fekete/fehér.
Ha olyan GPU igényes dolgot művel, játszik, de most nem "akar" 20-30 ezret monitorra költeni előrébb van. A régi videokártya attól még valószínűleg élhetetlenül ósdi vagy megpusztult, ha van rajta VGA.
Működni fog. A videóban is a videokártyába dugja a HDMI-t és működik a monitor.
#16: mert ebben van átalakító. Amit a kérdező linkelt, abban nincs.
Továbbra is az az aggályos, hogy egy ilyen filléres átalakító milyen minőségromlást okoz. Könnyen lehet, hogy rosszabb lesz a végeredmény, mint a régi videókártyával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!