Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 900P felbontáson mik azok a...

900P felbontáson mik azok a régebbi játékok ahol kihozható a magas fps szám?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg ez alatt a felbontás alatt medium beállításokkal akár. A processzor nem lesz limitáló tényező ha 100fps fölé akarok menni? Tudom alapból a videokártya az de ilyen alacsony felbontáson ez a proci még mindig kihalycsa? Mert az I5 2500K 3.7-3.75ghz volt haverom gépébe 900p felbontáson kipróbálta ő is GTX 1050 ti vel ami kicsit gyengébb mint az enyém. De nem tudta kimaxolni a kártyát 1080p kellett hozzá esport játékokban. Régebbi játékokban pedig legyen sok fps mint jó grafika. Ilyen játékokban gondoltam, hogy erős lehet még a gép. Cs:Go,cs2, Gta 5, Crysis 2-3, Bioshock Infinite, Cod Black Ops 3-4, Advanced Warfare, Pubg, Fortnite, Roe, Sea Of Thieves, Borderlands.

A gta 5-ben nem szeretnék olyan beállításokat alkalmazni amik megölik az fpst Msaat nem tudom megéri 2x-re is egyáltalán bekapcsolni és hozzá ad e a grafikához. Talán akkor normal-highon is elmegy.

Ryzen 5 2400G

12gb ram

B450 lap

Asus dual GTX 1630 gyárilag és afterburnerrel is húzva.

Fujjitsu 270W táp (Ez a régi brand gépből maradt, de nem ezért vettem fél éve ilyen kártyát. Mert van még elfekvőben egy 600W M-Tech tápom régi GTX 560 Ti ment vele majdnem egy évig de ezt nem merem rá kötni.

2023. szept. 21. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:

😃 Mi a cél? Azért itt "válogatott" hardverek vannak.

Esportban azért nem árt látni is a sok fpst, egy 60Hz-es monitoron sz@rt se ér, ha a géped 378 fpst izzad ki magából.

Ez a konfig sok mindent el tud futtatni komoly kompromisszumokkal. Prociban erősebb vagy a "havernál", videokártyában már nem annyira.

Ha az a B450 valami jobb fajta, akkor sokáig elszórakozhatsz ezzel a géppel. És apránként jó gépet is csinálhatsz belőle.

Az 560ti és azt a mTec tápot add el. Gyűjtögess hozzá és vegyél egy stabil, nagyobb és JÓ tápot. És az mellé építkezhetsz. Prociban ugrálhatsz felfele R5 3600 vagy 5600. És egész jó videokártyák is vannak jó áron.

2023. szept. 21. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!