1660Ti I5-9400F röviden a jelenlegi buildem, 4070rtx et szeretnék venni, tudnék e teljesítmény növekedést elérni? többi lent
Figyelt kérdés
A gépházban elférni a 4070, azzal számoltam hogy veszek még egy új tápegységet is ami megtudja hajtani. Idővel szeretném lecserélni teljesen a gépem de nincs egyszerre 700ezer ft om mert annyi lenne egy konfig amit összeraktam magamnak. Tehát az érdekelne hogy teljesen hasztalan lenne ideglenesen is a 4070 ehhez a régi proci mellé? Vagy azért tapasztalnék némi fps növekedést! (2k felbontású monitorom van)2023. szept. 14. 10:15
11/19 anonim válasza:
Azaz ASUS táp nagyjából egy Seasonic Focus átdizájnolva, annyiba is kerül. Jó az, ha ez tetszik.
12/19 anonim válasza:
És akkor miért vennéd meg az ASUS-t, amikor az "eredeti" Seasonic kotta ugyanannyiba kerül? Nem beszélve arról, hogy melyik gyártónak jobb a supportja. :)
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ROG Strix konfigot szeretne. Inkább ezt vegyen mint egy n-base vagy Akyga ótvarságot (amit sokan konfigolnak maguknak mert occsó), lehet, hogy nem minden szempontból ideális, de minőségileg vehető cucc. Én egy G12 Seasonic-ot dobnék bele mert spúr vagyok.
15/19 anonim válasza:
Jó oda Seasonic B12 is inkább több W legyen. G12 alig jobb + a gold hatásfok semmit nem növel a teljesítményen csak az áram egy év alatt ezer forinttal lesz drágább. Ha már valódi minőségi ugrást akarunk akkor ott már a Focust éri megvenni.
16/19 anonim válasza:
Vedd meg később egybe, jó eséllyel még spórolsz is rajta pár ezrest,, a 4070-ek biztos olcsóbbak elsznek idővel.
17/19 anonim válasza:
Amelyik táppal elmegy a 1660, azzal a 4070 is el fog, ne viccelj már. Kemény 20W-tal képes többet fogyasztani 😃😃
850W gold táp kérlek a 7900XTX és a 4090 mellé kell csak. 4080-nak már jó a 650W is!! Szóval ha jobb minőségi tápod van most, akkor nem kell cserélned, még 550W esetén se így 4070-nel.
18/19 A kérdező kommentje:
BE QUIET! System Power 9 500W van nekem
2023. szept. 17. 22:42
19/19 anonim válasza:
Mondjuk kinézett hozzá egy 13700KF-et esetleg Z-s lapot is dob alá egy kis OC(akkor már eszik rendesen) és melegszik is így még jó pár ventilátorral, leddekkel, ssd-kel hdd-vel és akkor már csücskös lehet a 650W így egy 750W nyugodt szívvel alátennék. De a kinézett 850W se ördögtől való. Mint amikor a 12400f/Rtx3060 mellé konfigolnak 7-800W tápokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!