Egy ilyen gamer gép még 2,5K-4K felbontáson is megtudja állni a helyét?
4K 60Hz monitor mellé elég mindenhova ez az összeállítás? És jól van így ha összerakatom? Vagy inkább 1440p gép ez csak. Ott bőven meglesz a 60 fps mindenhol?
Inkább a 1440p-t lőném be, mint a 4K-t.
Azt a tápot sürgősen felejtsd el egy ilyen gépbe, csak jó tanács…
Mondjuk az a Seasonic belül nem teljesen Seasonic. A G12 széria viszont már elméletileg igen, és még Gold is. :)
Szerintem azt érdemes lenne mindenképpen, mert megéri.
Esetleg még az SSD-ből valami Samsung, WD, Crucial, mint Adata..
Na de mindegy, ettől függetlenül a 4K az nem lesz meg 60+ FPS.
1440p már inkább.
4K-hoz a 4070 Ti szint kellene (vagy jobb).
Nekem RTX 4070 van 4K 60-80+ fps-re képes átlagosan. Az RX 7700 XT nem olyan sokkal gyengébb úgyhogy jó lesz rá ha 60 fps a cél. De ez a gép összeállítás nem a legjobb. Pl a ház irreálisan drága egy ilyen géphez képest és nem is túl tágas. Ilyeneket nézegetnék:
Cpu hütő sem feltétlen kell ehhez a platformhoz. De az még oké lehet, később jól jöhet. Mert jó kis cpu hűtő ahogyan nézi eléggé megérős. De 5-10 ezerrel olcsóbban egy 120-130mm is kitud majd szolgálni.
Cl19 3600mhz ram van olcsóbban is.
A megspórolt pénzből vegyél egy jobb tápot mondjuk Seasonic B12 750W. De az 550W is jóvan jobb ennél. És én beruháznék egy Ryzen 7 5700X vagy 5800X processzorra akkor már. De ha arra nem is feltétlen akkor egy B550 lapra biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!