Az AMD driveren belül elkészített felbontások miért nem jelennek meg a játékban?
Nyugodj meg attól megnyugszol. Eléggé kamu gyanús, provokátor szagú kérdés.
DDU-val törölj minden eddigi drivert aztán rakd fel a legújabbat. Nekem 8 hónapja van 6900 XT és sose volt ilyen bajom. Jedi Survivorban és Dark Souls 3 ban is lazán be tudtam állítani natív feletti felbontást VSR-al. Volt amit 5K-ban játszottam 1440p monitoron. Semmi baja a szoftvernek. Milyen felbontást akarsz létrehozni amit alapból nem kínál fel a játék?
Mivel 1920x1200-as monitorom van ezért a natur 16:9-es Full HD, QHD vagy 4K felbontás az amit létrehoznék és szívesen mennék 4K fölé is. Vagy pl 3440x1440 és hasonlók. A VSR 2560x1600 és 3840x2400 felbontásokat készít nekem csak. Ezeket a haverom RTX 2060 Superje gondolkodás nélkül megtette amikor a gépemben járt csak sajnos nem az enyém a kártya ugye.
Itt próbáltam létrehozni amikor csinálnám a rhadt amd ugyanúgy beugatja azt a szöveget mint a videoban es en is alkalmazom azt amit az emberunk de nem jelenik meg a felbontas mashol. Érdekes az nvidiánál miért müködik minden gond nélkül?
Áh itt a képaránnyal lesz a baj. Azt tényleg nem tudja a VSR másra tenni csak amilyen a monitor. Ha játékon belül van opció átállítani 16:9 re az csak akkor fog menni.
De személy szerint nem is értem miért akarnál 2 fekete csíkot nézni alul felül ha már 16:10 es monitorod van. 3440x1440 meg már konkrétan röhejesen nézne ki azon a monitoron mert ott már a fél képernyő csak fekete csík lenne.
Vegyél egy 16:9 es monitort és minden gond megoldódik. Ehhez a kártyához már 1440p is mehet
Olyan személy ne vegyen AMD kártyát aki egy AMD driveret nem tud felrakni.
Kérj meg valakit aki ért hozzá, hogy telepítse fel neked az AMD driveret és megoldódik a probléma.
"A gépszerelőm telepítette fel a harmadik alkalommal szóval biztos minden rendben fent van a tényen nem változtat az, hogy szar az AMD drivere"
Akinek gépszerelője van, hogy egy kibaxott VGA drivert felrakjon, az ne haragudj, de kijelentette, hogy annyira nem tudja mit csinál, hogy onnantól kezdve bármit mond a témában, hiteltelen. De semmi baj, vegyél magadnak egy nvidiat, igaz annak a drivereivel is pont ugyan annyi probléma van, mint az AMD-vel, cserébe kapsz +20% árat rá, mert nvidia, kevés VRAM-ot, mert hát az nem járja nekik, hogy te ne vegyél folyamatosan újabb szart, teljesítmény lassan nem is lesz, cserébe lesznek frankó kitalált pszeudóframjeid, amiért fizetész még 1 kis premiumot. Hajrá, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!