Samsung vagy Western Digital vinyó a nyerő?
Figyelt kérdés
e kettő között kéne választani
Samsung 3,5" 1000GB 7200rpm SATAII 32MB
Winchester HD103SJ
Western Digital 1000GB SATAII 7200RPM (WD10EARS) 64MB Green Power
bár most samsungom van és semmi baj nincs vele de mégis a Wd felé húzok a 64mb-os cache miatt,meg többen ajánlották hogy az megbízhatóbb.az is fontos hogy ne melegedjen és jó lenne ha nem lenne annyira zajos
2010. okt. 17. 00:37
1/4 anonim válasza:
Én ezt a WD-t vettem.A Samsung 2 év után jobblétre szenderült.Nálam is a 64MB-os memória döntött.
2/4 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Nálam 3 WD döglött meg egymás után, most 2 Samsungom és 1 Seagate-m van és 3 éve tökéletesen üzemelnek.
3/4 anonim válasza:
Pont ilyen WD-m van (WD10EARS). Nem ez a leggyorsabb WD, de ígyis 70-80MB/s a másolás.
4/4 anonim válasza:
Szerintem attól is függ milyet fogsz ki.
Nekem 2 Samsungom van és eddig nem volt velük semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!