Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet ilyet találni?...

Hol lehet ilyet találni? Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam.

Figyelt kérdés

Láttam egy gamer 16 "-os laptopot. Állítólag Apple, de nem alma világított a hátulján, hanem valami sárkány, vagy szamurály -csak oldalról láttam.

Egy dokkolón volt, ami kb. 20-30 fokban megdöntöte a gépet, s azon is egy csomó csatlakozó. Egyáltalán mit tartalmazhat egy ilyen nagy dokkoló?

-Korábban volt egy gépem dokkolóval, abban volt a dvd-lejátszó, s amin volt egy csatlakozó sáv, ami bement a laptop aljába.

2023. szept. 8. 13:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én 6-8 éve nem láttam ilyen dokkolót. Viszont néhány hűtőbe beépíthetnek pl. USB hub-ot is. Amúgy talán meg lehetne kérdezni, milyen márkájú volt, de ha vásárolni készülsz, azért ne a logó mintája legyen a döntő szempont...
2023. szept. 8. 18:28
 22/28 A kérdező kommentje:

Meglehetne, de külföldiek. Majd ha legközelebb beszélek velük messengeren -elég ritkán elérhetők. Gondolom melóznak, vagy gémelnek.

2023. szept. 8. 18:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Gamer laptop hűtők között vannak állítható lábúak, de ez egy böhöm fekete doboz volt hátúl különféle csatlakozókkal -nem hiszem, hogy usb hub.
2023. szept. 8. 18:52
 24/28 anonim ***** válasza:

Biztosan msi. Tessék, ezen fehér a sárkány...

[link]

Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy miért egyszerűbb ismeretlenektől megkérdezni, mint a gép tulajdonosától? Ne szívass már, hát ismered, hívd fel, ha ennyire érdekel. Messengert meg felejtsd el.

2023. szept. 10. 00:26
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom a számát, csak -ritkán- messengeren kommunikálunk. Még arról sem szólt vissza, hogy rendben hazaértek -annyit tudok, hogy innen egy órát késve indult a gépük.

Na mindegy. Ez van.

2023. szept. 10. 13:11
 26/28 anonim ***** válasza:
De feltétlenül posztold ki, ha megtudod, már engem is érdekel az a csodagép 😃
2023. szept. 10. 13:15
 27/28 anonim ***** válasza:
a végén kiderül, hogy egy samsung tablet egy mangás tokban...
2023. szept. 10. 13:37
 28/28 A kérdező kommentje:

Na, ma sikerült beszélnem vele.

Ennyit tudtam meg:

Raser Blade 18 a hozzá való dokkolóval.

[link]

Ugyan nem fehér az ábra a hátulján -lehet, hogy váltható, vagy a mesterséges fényben rosszul láttam, de így sem tudom hogy mit ábrázol.

2023. szept. 11. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!