Hol lehet ilyet találni? Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam.
Láttam egy gamer 16 "-os laptopot. Állítólag Apple, de nem alma világított a hátulján, hanem valami sárkány, vagy szamurály -csak oldalról láttam.
Egy dokkolón volt, ami kb. 20-30 fokban megdöntöte a gépet, s azon is egy csomó csatlakozó. Egyáltalán mit tartalmazhat egy ilyen nagy dokkoló?
-Korábban volt egy gépem dokkolóval, abban volt a dvd-lejátszó, s amin volt egy csatlakozó sáv, ami bement a laptop aljába.
Meglehetne, de külföldiek. Majd ha legközelebb beszélek velük messengeren -elég ritkán elérhetők. Gondolom melóznak, vagy gémelnek.
Biztosan msi. Tessék, ezen fehér a sárkány...
Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy miért egyszerűbb ismeretlenektől megkérdezni, mint a gép tulajdonosától? Ne szívass már, hát ismered, hívd fel, ha ennyire érdekel. Messengert meg felejtsd el.
Nem tudom a számát, csak -ritkán- messengeren kommunikálunk. Még arról sem szólt vissza, hogy rendben hazaértek -annyit tudok, hogy innen egy órát késve indult a gépük.
Na mindegy. Ez van.
Na, ma sikerült beszélnem vele.
Ennyit tudtam meg:
Raser Blade 18 a hozzá való dokkolóval.
Ugyan nem fehér az ábra a hátulján -lehet, hogy váltható, vagy a mesterséges fényben rosszul láttam, de így sem tudom hogy mit ábrázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!