Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet ilyet találni?...

Hol lehet ilyet találni? Próbáltam rákeresni a neten, de nem találtam.

Figyelt kérdés

Láttam egy gamer 16 "-os laptopot. Állítólag Apple, de nem alma világított a hátulján, hanem valami sárkány, vagy szamurály -csak oldalról láttam.

Egy dokkolón volt, ami kb. 20-30 fokban megdöntöte a gépet, s azon is egy csomó csatlakozó. Egyáltalán mit tartalmazhat egy ilyen nagy dokkoló?

-Korábban volt egy gépem dokkolóval, abban volt a dvd-lejátszó, s amin volt egy csatlakozó sáv, ami bement a laptop aljába.

2023. szept. 8. 13:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Minden telfonjuk, tablettjük ipod, apple volt, nejem modta, hogy a laptop is, de lehet, hogy ő csak a táskán látta az almát.

Komplikáltabb volt az ábra, ráadásul fehér volt és középen.

A komplett masinát a böhöm dokkolóval én 2 milcsinél is többre saccoltam.

2023. szept. 8. 15:11
 12/28 anonim ***** válasza:

Rákerestem, hogy laptop dragon logo. Megjelent az MSI logója. Ilyen volt?

[link]

2023. szept. 8. 16:59
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen system volt a gépen, valahányszor láttam, mindig ment a World of Warcraft. Valamennyire oldalról-hátúlról csak egyszer láttam. -Meg kellett volna kérdezzem...

Bár beszéltünk róla, de csak annyit, hogy neki mindig az volt a célja, hogy olyan munkája legyen, amiből -többek között- tudja fedezni a hobbiját, meg milyen szinten áll (ha jól rémlik 6-os -nem tudom ez mit jelent...), meg ilyesmi.

2023. szept. 8. 17:18
 14/28 anonim ***** válasza:
És milyen volt a gép alapszíne? Szürke aluminium mint a Mavbookoké, vagy fekete?
2023. szept. 8. 17:19
 15/28 A kérdező kommentje:

Igen. -Valami ilyesmi.

2023. szept. 8. 17:20
 16/28 A kérdező kommentje:

Minden fekete volt, a dokkoló is.

2023. szept. 8. 17:21
 17/28 anonim ***** válasza:
Az a dokkoló szerintem csak hűtő volt.
2023. szept. 8. 17:38
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha ezt a logót láttad akkor MSI lehetett amit feljebb írtam.
2023. szept. 8. 17:39
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, mert egy csomó csatlakozó volt rajta, s lehet hogy meghajtó is.

Az MSI-n meg piros logó van, ráadásul nem középen.

Mindenesetre ment mindenkinek a zöld, aki ennyi info alapján próbálta megfejteni a rejtvényt.

2023. szept. 8. 18:06
 20/28 A kérdező kommentje:
Ja igen. Próbáltam a dokkolóra rákeresni, még hasonlót sem találtam -20-30 fokra meg volt döntve, az eleje talán pár centi, a hátulja legalább 10, rajta egy csomó csatlakozó, egy bedugva a gépbe -lehet, hogy powerbank. Azok között is kerestem ilyen alakút, nincs sehol.
2023. szept. 8. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!