Ilyen sok viz után müködhet még egy számitógép?
Láttam egyszer egy hasonlót. Abban végig egy 775-ös alaplapot csutakolt. A kedvenc pillanatom az volt benne, amikor a processzorfoglalatot fogkefével kezdte el sikálni. Aztán a végén, amikor bekapcsolta volt olyan hülye, hogy levideozta a windows rendszer oldalt, ahol világosan látszott egy 1155-ös i3-as proci. Szóval addig mosta a 775-öt, amíg 1155 nem lett belőle. Ezt a kommentelők is észrevették, ekézték is rendesen a csókát.
Ennyire hitelesek ezek a videok.
Ennyi viz után még müködhet egy számitógép?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
#4 Igen, emlékszem rá. Ott is leírtam, amit a #3-ban írtam.
Ezek mindig valami szuper dolgot találnak a szemétben. Aztán smd-t cserél a videokártyán csak úgy az udvaron egy pallón. Hát persze.
Őrült nagy kamu az egész.
Működhet amúgy. Bár nyilván a gép összesározása előtt vették fel azokat a részeket, amikor még működött.
Amúgy is max pár percet volt a sárban ez a gép. Ez nem okoz korróziót akkor, ha utána megfelelően ki van takarítva. Egy alapos átmosás és törlés után ehhez leginkább profi eszköz lehet a segítségre, pl egy ultraszónikus izopropil alkoholba áztatós program. Az biztosan kiszed mindent a chipek alól is.
Pl: [link]
Ha mégis van korrózió/sérülés/szakadás, akkor azokat is helyre lehet állítani. Vezetősávokat még egyszerűen. BGA pad-eket már kicsit bonyeszabb, mert újra kell golyózni a chipet meg minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!