Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennyi viz után még müködhet...

Ennyi viz után még müködhet egy számitógép?

2023. ápr. 19. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ezek a videók mind kamuk. Tényleg elhiszed, hogy ezek maguktól lesznek ilyen sárosak?
2023. ápr. 19. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Igen, ez kamuvideó. Ettől függetlenül amúgy egy működő gépet sároztak össze, és mostak le. Többnyire működőképes lesz. Csak pár órát volt rossz körülmények között.

Valós videók vannak pl gamersnexus csatornán. Ők tüzet (füstöt) és árvizet, hurrikánt megélt gépeket hoznak helyre. Akár hónapokkal az eset után (nézők küldik be a gépeiket nekik). Alkatrészcsere mindig van, de többnyire menthetők az alkatrészek még ilyen durva esetben is, ahol tényleg napokig volt árvízben egy gép, halak között, iszapos vízben.

2023. ápr. 19. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes, hogy a matricák sehol sem kezdtem el leválni... Ez tényleg nem sok időt volt ott.
2023. ápr. 20. 02:34
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer láttam egy hasonló videot. Egy 775-ös alaplap volt a gépben. Akkor dobtam el az agyamat, amikor a processzorfoglalatot egy ecsettel kezdte el pucolni. Belegondoltam, hogy mit művelt a foglalat érintkezőivel. Aztán a hab a tortán akkor következett, amikor a gyönyörűen helyreállított 775-ös gépet windows telepítés után elindította és látszott a monitoron a rendszer tulajdonságai és uram fia a 775-ös alaplap addigra átváltozott 1155-re és egy i3-2120-as proci volt benne. Nem csak nekem tűnt fel, a kommentekben is ekézték rendesen.

Megtaláltam ezt a videot:

https://www.youtube.com/watch?v=2eLIgO5VmbU

Tisztán látszik, hogy végig egy 775-ös alaplapot pucerál. De van olyan hülye, hogy a végére betette teljes képernyőre a rendszer tulajdonságait(27. percnél). Tisztán látszik az i3-2120 proci.

Kb ennyire hitelesek ezek a helyreállító videok.

2023. ápr. 20. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon sok kamu videó van különböző dolgok felújításáról és ez is az.

Nekem is beájánlotta, de egyből ki is nyomtam, hogy ne ajánlja többet.

2023. ápr. 20. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!