Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom a laptopom...

David_bost15 kérdése:

Hogyan tudom a laptopom használni mint monitor ?

Figyelt kérdés
Tudom lehet használni második képernyőként de én main screenkent akarom használni .Láttam interneten hogy általában capture card-al és OBS-el oldják ezt meg .Máshogy nem lehet ?
2023. szept. 6. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Az én régi laptopomon volt HDMI In ... szóval olyan laptopokon megoldható... de amúgy szerintem nem lehet egyszerűen.

https://www.youtube.com/watch?v=-yOKhiB7bF4&t=3s

2023. szept. 6. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Volt vagy 3db laptop amin van HDMI IN is. Ha a te laptopodon csak 1 HDMI csatlakozó van, és nem kettő, akkor abba a 99,99999%-ba tartozol akik így nem fogják megoldani. Itt tényleg csak capture card a megoldás.
2023. szept. 6. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
VNC, RDP progik tömkelege létezik. Ha nem ezt akarod írd le érthetően a célt...
2023. szept. 6. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
#2: Nekem 1 db HDMI van rajta, ami IN/OUT.. Alienware 17, de az már régi gép, egy jó ideje már nem használom, csak itt porosodik... illetve akkor szoktam elővenni, amikor Win10 kell, mert valamiért a 11-es gépeken nem megy az usb-s soros port kábelem...
2023. szept. 6. 15:37
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 a célom az hogy a laptopot úgy használnám az asztaliszamitogépemhez mintha egy monitor lenne .Nem tudom megoldás lenne egy vga kábel
2023. szept. 6. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lenne megoldqs, mert VGA IN végképp nincs. Laptop pontos típust még kindig nem mondtál, de 99,9999999999999% hogy NEM fogsz te arra SEMMILYEN videóbemenetet közvetlen rádugni.
2023. szept. 6. 16:35
 7/10 A kérdező kommentje:
HP 650
2023. szept. 6. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Elvileg ha a PC-den és a laptopodon ugyanaz az operációs rendszer fut, akkor ez működik net-en keresztül (LAN-on, persze). Itt leírják, hogy hogy működik:

[link]

Én Mac-en próbáltam, ott működik. Elvileg másodlagos kijelzőként szokás használni, de szerintem semmi akadálya, hogy a mirroring legyen bekapcsolva, így mindkettőn ugyanazt látod.

2023. szept. 6. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Tehát számítógép ---> utp kábel ---> laptop

asztalin a VNC szerver, laptopon a VNC viewer és még internet sem szükséges. Vagy ott a RemoteDesktop (szerver csak pro és felette).

Ha van internet akkor még szóbajöhet a GyorsSegítség, RustDesk és az AnyDesk is.

a VNC biztos működik csak néző módban is (tanár tart bemutatót tucatnyi diáknak), de talán a többiben is van ilyen funkció.

2023. szept. 6. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Parsec programot javaslom. Játék streamése, és másik gépen történő játszására lett kifejlesztve, így nagyon kicsi a késleltetés.

Illetve nyilván kell egy virtuális monitor is. Lejet parsec képes megoldani, mert telepítéskor i.stallálhatsz egy virtuális monitor valamit. Foglamam sincs hoygan van, majd chatgpt megmondja

2023. szept. 6. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!