Hogyan tudom a laptopom használni mint monitor ?
Az én régi laptopomon volt HDMI In ... szóval olyan laptopokon megoldható... de amúgy szerintem nem lehet egyszerűen.
Elvileg ha a PC-den és a laptopodon ugyanaz az operációs rendszer fut, akkor ez működik net-en keresztül (LAN-on, persze). Itt leírják, hogy hogy működik:
Én Mac-en próbáltam, ott működik. Elvileg másodlagos kijelzőként szokás használni, de szerintem semmi akadálya, hogy a mirroring legyen bekapcsolva, így mindkettőn ugyanazt látod.
Tehát számítógép ---> utp kábel ---> laptop
asztalin a VNC szerver, laptopon a VNC viewer és még internet sem szükséges. Vagy ott a RemoteDesktop (szerver csak pro és felette).
Ha van internet akkor még szóbajöhet a GyorsSegítség, RustDesk és az AnyDesk is.
a VNC biztos működik csak néző módban is (tanár tart bemutatót tucatnyi diáknak), de talán a többiben is van ilyen funkció.
Parsec programot javaslom. Játék streamése, és másik gépen történő játszására lett kifejlesztve, így nagyon kicsi a késleltetés.
Illetve nyilván kell egy virtuális monitor is. Lejet parsec képes megoldani, mert telepítéskor i.stallálhatsz egy virtuális monitor valamit. Foglamam sincs hoygan van, majd chatgpt megmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!