Laptopot lehet használni Xbox One monitornak? Részletek lent.
A laptopon van HDMI port.
A laptopon a legfrissebb 64 bites Windows 10 Pro van.
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy kaptam kölcsön egy Xbox One-t, de nincsen se TV, se monitor amire rádughatnám, csak egy laptop. Valamilyen módon lehet használni a laptopot kijelzőnek az Xbox számára?
Streamelheted a laptopra. Vagy ha van input portod a laptopon akkor simán összekötheted, de a consumer sima laptopok 95%-án nincs, le merem fogadni neked meg nem valami AlienWare vagy hasonló laptopod van.
Asus ROG GL552J van.
Streamelés azért nem megoldható, mert nincs más, ahová bedughatnám az Xboxot, hogy bármit is konfoguráljak, belépjek, stb.
Áh tényleg, akkor felejtős. Szerintem azon a notin nincs hdmi input, csak output, tehát nem megoldható.
(Nem vagyok benne biztos hogy nincs, de a google nem adta ki róla hogy lenne, így úgy veszem hogy nincs)
Rendszeresen felmerül ez a kérdés, a GYIK kiadhatná alapból ha valaki Xboxal kapcsolatban szeretne kérdezni. Monitorként nem tudod használni a laptopokat, nincs rajta HDMI bemenet csak kimenet.
Az Xbox tud hálózati streamelést. Tehát a játék képét hálózati kapcsolaton keresztül videóként kiküldi bármilyen másik gépre a háztartásban. Természetesen emiatt a képminőség nem lesz ugyanaz és valamennyit mindig késni fog. [link]
Csak hát ennek a beállításához is kell egy tv/monitor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!