Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen fejhallgatót ajánlanáto...

Milyen fejhallgatót ajánlanátok? (igények a leírásban)

Figyelt kérdés
Magas minőségű fejhallgatót szeretnék, viszont laptoppal használnám, szóval az a legfontosabb, hogy azzal jól szóljon. Nincs hifi rendszerem, erősítőm. Vezetékes és preferáltan nyílt fejhallgatót szeretnék. Különböző stílusú zenéket hallgatnék vele és gameplay-re is használnám időnként. Fontos a jó ár/érték arány. Ár: 100 ezer és 500 ezer forint között legyen.

2023. szept. 6. 02:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába a jó minőségű fejhallgató, ha alaplapba dugod xd
2023. szept. 6. 05:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen füles mellé, elkél egy jó minőségű hangkártya is. Az alaplapi budget hangkártyák max a windows hangokra jó, meg talán a youtube videókhoz. Ha valóban ki akard használni a fülest, akkor kártyát is nézz hozzá.
2023. szept. 6. 06:26
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

beyerdynamic DT 1990 PRO

Viszont alaplapba dugva l.fszt nem ér. :)

Kell hozzá valami normálisabb audio interface... pl.: Tascam US-1x2HR

2023. szept. 6. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Hifiman Sundara, én nem gondolnám túl a dolgot.

Azt a túlárazott Beyer-t meg elfelejteném, csak azért mert drága, meg jól néz ki nem feltétlen éri meg. DT 990 Pro-tól nem feltétlen jobb jelentősen drágábban...

A többi pénzt meg költsd forrásra, itt kérdezz rá:

[link]

2023. szept. 6. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Van DT-990 Pro meg 1990 Pro is egy karnyújtásnyira mellettem. Meg egy pár Audio-Technica, illetve Sennheiser, Rode.. Hidd el ezzel foglalkozom (igaz, nem mainstream zenét csinálunk), van különbség a DT990 és az 1990 közt. :)

Zenéknél is kijön, nem csak prod közben.

A DT-1990 Pro mellett annyi negatívumot tudnék mondani, hogy pöppet szorosabb a fejemen. Ez viszont van akinek előny, hogy jobban tart. A Beyer DT-990 Pro a belépőszint a "mixing/mastering" szinten, a DT-1990 Pro viszont a Beyernél is a high-end kategória. Amíg nem próbáltad ki a saját környezetedben, illetve a saját soundjaiddal/trackekkel, addig én sem hittem volna, hogy van érezhető különbség. Így, hogy másodperc különbséggel fel tudom próbálni őket, bizton tudom mondani, hogy van különbség, nem is kevés.

[link]

2023. szept. 6. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!