Milyen fejhallgatót ajánlanátok? (igények a leírásban)
beyerdynamic DT 1990 PRO
Viszont alaplapba dugva l.fszt nem ér. :)
Kell hozzá valami normálisabb audio interface... pl.: Tascam US-1x2HR
Hifiman Sundara, én nem gondolnám túl a dolgot.
Azt a túlárazott Beyer-t meg elfelejteném, csak azért mert drága, meg jól néz ki nem feltétlen éri meg. DT 990 Pro-tól nem feltétlen jobb jelentősen drágábban...
A többi pénzt meg költsd forrásra, itt kérdezz rá:
Van DT-990 Pro meg 1990 Pro is egy karnyújtásnyira mellettem. Meg egy pár Audio-Technica, illetve Sennheiser, Rode.. Hidd el ezzel foglalkozom (igaz, nem mainstream zenét csinálunk), van különbség a DT990 és az 1990 közt. :)
Zenéknél is kijön, nem csak prod közben.
A DT-1990 Pro mellett annyi negatívumot tudnék mondani, hogy pöppet szorosabb a fejemen. Ez viszont van akinek előny, hogy jobban tart. A Beyer DT-990 Pro a belépőszint a "mixing/mastering" szinten, a DT-1990 Pro viszont a Beyernél is a high-end kategória. Amíg nem próbáltad ki a saját környezetedben, illetve a saját soundjaiddal/trackekkel, addig én sem hittem volna, hogy van érezhető különbség. Így, hogy másodperc különbséggel fel tudom próbálni őket, bizton tudom mondani, hogy van különbség, nem is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!