Véleményeket szeretnék kérni. Valakinek van tapasztalata a márkával, esetleg a konkrétan ezzel a termékkel? (Link a leírásban. )
Nem ismerem a márkát, de. Elsőre az jön le, hogy olcsó vacak, még ha létezik is egy ilyen márka, ennyi pénzértez 100% hogy hamisítvány. Nincs értelme ilyen 4-5 eft-os fejhallgatót ebayről rendelgetni, bemész egy Media markt-ba, leveszel a polcról 4-5 ezerért egy fejhallgatót, és kész. Enyi pénzért így se, úgy se kapsz minőséget, csak vackot, vagy/és hamisítványt.
Ez olyan mint a pár ezerért meg pár 10 ezerért árult Beats Audio termékek vaterán... Itthon si tudsz ilyet venni, nem kell ahhoz 5000km-rel arrébbról idehozatni.
Itthon nem találtam ilyet, és ebay-en mindenhez olcsóbban hozzájuthatsz, ez nem jelenti azt, hogy gagyi. Egyébként nézelődtem Media Markt-ban mostanában és most valamiért megdrágult ott minden. Amit ott vennék azt interneten (akár itthoni oldalról) olcsóbban beszerezhetem.
Mindenesetre köszönöm a válaszod, azért megvárom, hátha valaki ír, aki használt már ilyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!