Újraindítottam a modemet, hátul reset-eltem, és nem jön be az internet. Nem csatlakozik a hálózatra. Mi a baj? Csináltam már olyat, hogy reset-eltem a modemet, akkor nem volt ilyen, bár akkor caak egy pillanatra nyomtam be a gombot. Most 10 másodpercig tartottam nyomva a reset-gombot, és azóta nem kap internetet. Mi baja van?
Rácsatlakoztál a wifire és azt írta nincs internet kapcsolat? Vagy nem is látod?
Most ez szimplán modem vagy router? Ha reseteled az ssid és jelszó vissza áll az eredetire, ami a hátoldalán van.
Gondolom Telekomos vagy. Azok a nyomik mindent távolról vezérelnek és letiltanak. Felhívod őket és még pénzt kérnek,kivéve ha rávezetésből rájössz, de úgy se tudsz, mert a modembe nem lehet belépni. De nem igazán értem amit írtál úgy ,hogy hívd fel őket.
2023. szept. 5. 21:52
2/17 A kérdező kommentje:
A modem nem kap internetet, villog a DS ledje. Akkor sincs internet, ha a géphez van kötve. Egyébként honnan vetted ezt a Telekomot? A Diginél vagyok.
2023. szept. 5. 22:00
3/17 anonim válasza:
EReseteld ismét, röviden...hátha.
2023. szept. 5. 22:01
4/17 A kérdező kommentje:
Már többször próbáltam, de semmi.
2023. szept. 5. 22:13
5/17 A kérdező kommentje:
Regisztrálva van a hálózatra, vagyis csak volt, és most töröltem a regisztrációt? Vagy elrontottam a modemet?
2023. szept. 5. 22:16
6/17 A kérdező kommentje:
A modem linkje 192.168.100.1 lenne, a router linkje 192.168.0.1 lenne, de a modem linkje a router címén jön be. Most mi van?
2023. szept. 5. 23:40
7/17 anonim válasza:
Gondolom kiütötted a PPPoE beállításokat. Francnak piszkálod a szolgáltató eszközét.. hívd fel őket azt ki fognak jönni, ha nem érik el távolról…
Nyilván jelentettél a moderátoroknak. Egyébként a törölt válaszod alapján azt szűrtem le, hogy fel vagy hárborodva, hogy volt merszem hozzányúlni a modemhez. Az egy szolgáltatói eszköz, de nálam van. Ha nem tetszik nekik, hogy esetleg újraindítom, az az ő bajuk. Illetve az enyém, de te fel vagy háborodva ezen a dolgon. Segíteni és normális választ adni nem tudsz, csak osztod az észt. Ennyit rólad meg erről az oldalról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!