Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DLSS3 minden RTX kártyán müködik?

DLSS3 minden RTX kártyán müködik?

Figyelt kérdés

az egyik oldal azt mondja hogy csak a 4000-es kártyákat támogatja a másik viszont már azt irja hogy minden RTX kártyán müködik ha a játék támogatja

most akkor melyik az igaz?

2023. szept. 2. 23:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a DLSS-t, mert parasztvakítás! Saját tapasztalatból mondom, több játéknál teszteltem már. 3070-es kártyám van. Vegyük pl a Cyberpunkot, ultra beállítások mellett ultra ray tracinggel gyönyörű a játék csak éppen az esti órákban az fps lemegy akár 15-20-ra is. Ha bekapcsolom a dlss minőséget ami a legjobb dlss beállítás akkor lazán hasítja az átlag 60+ fps-t. DE! És itt jön a lényeg. A dlss beállítás akkor jó ha nem használod. Mert észrevehetően butítja a felbontást ahhoz, hogy azt a magasabb képkockát elérd és olyan homályosságot Blurt okoz, hogy csak na. Látom, hogy nem olyan éles és szép a kép. És gyorsan az lett a vége, hogy visszaálltam ultra beállításra és kikapcsoltam a ray tracinget. Ezt sok más játéknál is tapasztalta (pl hogwarts). A dlss egy kompromisszum. Zökkenőmentes játék, butított rendereléssel.

Tehát ha van egy hely ahol nem tudja mondjuk full hd megjeleníteni 60 fps-ben azt az adott részt akkor ahhoz, hogy meglegyen a 60 fps ahhoz le veszi mondjuk csak hd-ra, így okoz majd szemrákot a homályosság ami létre jön. Ezt nem nevezném jónak.

Parasztvakítás nem több, nem ajánlom.

2023. dec. 25. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!