Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógépházhoz lehet venni...

Számítógépházhoz lehet venni méretre vágható porszűrőt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy vettem egy Zalman S4 Plus számítógépházat, ami szép és jó, mert alul felül is van mágneses porszűrő, csak éppen a legfontosabb, az elülső porszűrő hiányzik a gépből és minden port beszív az elülső 2 venti.

Utólag tudtam meg, hogy hiányzik és ez elég nagy fekete pont.

Viszont azon gondolkoztam lehet-e valahol kapni ilyen porszűrő anyagot amit méretre vágva be lehetne a gépház elejébe illeszteni?

Vagy ez hülyeség?

2023. szept. 2. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Nagy darabban is lehet venni, amit neked kell méretre igazítani, vagy a venti méretéhez megfelelőt tudsz venni, amit a venti elé kell erősítened, kvázi a ventillator és a ház közé
2023. szept. 2. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

abban az esetben érdemes csak venned, ha azt is kitalálod hogyan rakod ki feszitve a ventilátor elé... mert ha laza akkor egyszerűen beszivja a venti és el akad vagy kattogni fog.

én a helyedben(mint ahogy nálam is) nem tennék bele porszurot, mert sok levegőt felfog.

Nekem a porszuro kivétele után 10 fokot javult a proci homersekelte

2023. szept. 2. 22:38
 3/4 A kérdező kommentje:

#2: Mégis mindenhol azt olvastam, hogy előlapi porszűrő alap egy normális gépházban. Akkor hogy is van ez?

#1: Nem találtam ilyen terméket guglizás után sem azért is tettem fel a kérdést ebben a kontextusban.

2023. szept. 3. 00:07
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

kresgelj azert

nemely pc webshopban van moddig reszleg is es ott

vagy kiegeszitoknel stb.

vannak merev porszurok is, altalanosan inkabb azok amit venni lehet

de feszitest se bonyolult megoldani

valamenyit ront a legaramlason termeszetesen, de altalaban 10 fok elterest ez nem kell jelentsen

ha megis akkor max kidobtad a penzt de nem olyan draga a porszuro...

hazilag moddingolgatni barkacsolgatni lehet hogy a por ne menjen be de a levego megis

vagy pusztan eros venti kell ami persze hangos lesz

Valami kompromiszum mindeg van...

2023. szept. 3. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!