Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi gépben levő hdd-n levő...

Régi gépben levő hdd-n levő képeket hogyan lehet átmenteni laptopra?

Figyelt kérdés
Van egy 500gb hdd-m ami egy régi P4 ben volt Win Xp 32 rendszerrel. C és D meghajtóra van osztva a hdd. C-n a rendszer, D-n a fájlok vannak. Képek, zenék, videók. Vettem egy usb-s kütyüt amivel elvileg lehet a hdd-t laptopra kötni. Sikerült is de csak a C-t látja a gép, abbol is csak a renszer részét 40 gigáig. Pedig arra 100GB lett hagyva. A D meghajtót nem látja ami a lényeg lenne. Mi a megoldás rá hogy lássa a régi cuccamat? A laptopon Win10 van 64-es.

2023. aug. 30. 21:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ha te magad kezded el csinálni a dolgokat rajta az tuti adatvesztés. Visszavonhatatlanul.

Fordulj szakemberhez.

2023. aug. 31. 22:30
 22/27 A kérdező kommentje:
Azt hittem annyi lesz az egész hogy rádugom gépre, kimásolom a dolgokat róla és kész. De nem jön össze. De azért köszi mindenkinek a segítséget!
2023. szept. 1. 05:37
 23/27 A kérdező kommentje:
Ezzel csatlakoztattam a laptophoz. [link]
2023. szept. 1. 05:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig ez nem rossz cucc.
2023. szept. 1. 20:49
 25/27 anonim ***** válasza:
Azért az Axagon cuccokkal vannak aggályaim.. mi is forgalmazzuk, de viszonylag sok a hibás darab.
2023. szept. 1. 20:58
 26/27 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik megoldódik. Az én gépem Asus sonicmaster. A páromé Asus vivobook. Az övé látja a hdd-t. Ugyan úgy win10 64-es mint az enyém. Annyi hogy neki ssd van benne nekem hdd. Hogy van e köze hozzá kitudja… ezen keresztül megmentem a sok sok régi családi fotót. Na de köszi a válaszokat mindenknek.
2023. szept. 2. 13:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerült lementeni, akkor azon a gépen formázd le cakk-pakk az a HDD-t. (ntfs)
2023. szept. 2. 13:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!