Ez a gép szerintetek mennyire éri meg?
2023. aug. 30. 10:40
1/10 szántóvető válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Örök kérdés szintén hogy amd vagy intel, leginkább én most inteleseket néztem de akkor tulajdonképpen az i5 is elég lehet?
2023. aug. 30. 11:00
3/10 anonim válasza:
Extreme Gamer PC, azt van benne egy 3060... :D Vicces. A proci meg játékra teljesen felesleges. Inkább i7 + jobb VGA ennyi pénzért.
Most konfigoltam én is i7 12.gen + 4060-at olcsóbban, és még Seasonic táp is belefért. Plusz nem rosszból, de ennyiből már igazán kijön egy normális SSD, nem egy Kingston (én hozzám szinte csak azok jöttek eddig vissza). Samsung vagy Western Digital-lal még nem volt gondom.
4/10 A kérdező kommentje:
Melyik lehet az oldalon az ami jobb akkor?
2023. aug. 30. 11:19
5/10 anonim válasza:
Mindenképpen tőlük szeretnéd venni?
6/10 anonim válasza:
Tök felesleges az i9, ha csak nem az a proci a cél.
Egy i5 12400f vagy egy R5 5600 tökéletesen elég egy 3060 vagy 4060 mellé játékra, és pont a felébe kerül.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem mindenképpen tőlük, de hallottam az oldalról és barátnőm gépe is onnan van, jól fut rajta minden nincs vele semmi gon
2023. aug. 30. 12:05
8/10 anonim válasza:
Elég hülyén összerakott gépeik vannak, ráadásul egyiknél sincs kint, hogy milyen tápot raknak bele. Írj privátban és segítek neked értelmes konfigot összedobni..
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem igazából az is számít hogy amik az oldalon vannak költségek kb afelett én sem szeretnék menni tehát nagyon maximum 350 ezer
2023. aug. 30. 16:02
10/10 anonim válasza:
Nyilván. De a pénzedért gondolom nem akarsz egy elavult sz,rt venni, pl. 1650-es GPU-val, ami lehet fél év múlva egy rossz minőségű táp miatt megdöglik, mert kap egy kis túlfeszt… ezért mondom, hogy ha szeretnél írj és segítek eligazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!