Milyen hiba lehet?
A számítógép befagy használat közben.
16gb rammal nem indul be egyáltalán a számítógép.
8gb rammal elindul a számítógép.
Képet néhai beindulaskor nem ad, ha beindul valamikor használat közben teljesen befagy.
Videokartya 2 éve vásárolt frissen, ha kivan szedve is elindul a gép, de nincs integrált, hogy megnezzem működik e nélküle.
2 táppal is tesztelve van, működött mindkettővel a gép.
A gép dolgozik, inkább a kép fagy be. (Tehát nincs lecsúszott hang ha játék közben hal be stb)
Az alaplapi BIOS elemet cseréltem.
Így már mindent kizarva csak az alaplapom lehet rossz vagy van valakinek meg ötlete?
16gb ramot lehet nem tud kezelni úgy ahogy beraktad.
Videokártya hiba egyértelmű. Driver is lehet, de szarul is lehet bekötve
Kingston 2666, 8gb ddr4 ram ugyanez 16ba is
Processzor: Intel i7 9700k
Alaplap: msi H310Mpro-d
Videokartya: Geforce 1650TI 4gb
550w-650 táp, nem tudom pontosan
SSD 1 teras, ennek se tudom pontosan még mert ezeket fejből írom.
Egyik nap nem jött be a kép, 2x 8gb ram volt benne kiszedtem egyiket sima 8assal futott. Majd pár napra megint behalt. Vettem bele 16os ramot, ami ugyanolyan volt elindult a kep de befagyott az asztalon amikor ramentem a gépház gombra. Ugyanígy visszataktam a 8gb azóta megint semmi képet nem ad. Ennyi a hardveres hibam (biost sem adja be, semmit az ég világon kepileg)
A processzorban van Intel® UHD Graphics 630 integrált VGA. Az alaplapon van DVI-D kinemet. Csatlakoztasd rá a monitort.
A teszt idejére csak a legszükségesebbek legyenek az alaplapra rákötve, nézd meg, hogy felpörögnek-e a ventilátorok, van-e hibakód (pl. hangszórón) és elindul-e az alaplap legalább a bios-ig.
Szoval csak HDMI kimenetelű integrált nincsen? Megnezem ma délután!
Igen, frissítve van a BIOS. Képet nem látok, nem tudom, hogy biosba benegy e. Minden működik, pörög a ventilátor. Kodokban nem vagyok jártas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!