Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv. Ryzen 5 5600x mellé...

Üdv. Ryzen 5 5600x mellé mehet egy rtx 4070 ? Nem lesz gond vele ? 1080p 144 hz. Választ köszi.

Figyelt kérdés
Ha lehet fejtsd ki nyugodtan hogy miért lenne jó vagy miért lenne rossz választás :)
2023. aug. 27. 21:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
47%
Hát egy lol, vagy valorant persze hogy jól fut, nem kell hozzá sem ilyen proci sem ilyen kártya hogy meglegyen a 140+, pláne 1080p ben. Ha mással nem játszol nem is értem a csere okát.
2023. okt. 4. 19:20
 22/22 A kérdező kommentje:
De írtam is hogy játszom mással is. God of war. The plauge tale requiem, horizon zero dawn. Ilyenek :) az időtállósagot néztem az rtx 4070 el. Elég erős kártya és sokáig jó lesz. Meg azért váltok mert a competetive játékok amd vel nem futottak elég jól, nem volt elég smooth a kép. GT 1030 al folyamatosabb volt a valorant R5 5600x el, mint rx 6750 xt vél. Sok amd kartyam volt, mindig rosszul futottak a competetive gamek. Nem volt elég sima/folyamatos, zökkenőmentes.
2023. okt. 4. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!