Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rog strix rx billentyűzeten...

Rog strix rx billentyűzeten nem lehet egy billentyű színét megváltoztatni?

Figyelt kérdés

Az armori create szoftwert használom de akárhogy nézem nem tudok egyedi színeket beállítani billentyűnként csak az egész boardnak.

Ez mennyire nevetséges .villog csillog mindent csinál de nem lehet egy értelmes funkciót hogy jelöljem meg színnekkel egy adott billentyűt erre nem futotta?

#billentyűzet #hardver #Asus #rog strix scope rx #optomechanikus
2023. aug. 14. 21:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát barátom te az emberiség szégyene vagy. Javaslom tegyél fel egy közönséges eldöntendő kérdést a chatgptnek és meg fogsz lepődni még egy robot is 3 bekezdésbe konklúzióval levonva fog válaszolni mert arra van programozva hogy mindenképpen segítsen bármilyen bugyuta egyszerű igen nem jellegű a válasz. TE ember létedre képtelen vagy emberként viselkedni és előadod a megnemértettet aki csak szigorú nyelvtani szó szerinti értelmezés szerint válaszolhat a nem is neki feltett és nem kötelező jellegű kérdésre.

De ha ennyire nem volt kedved segíteni akkor minek válaszoltál . Mazohista vagy vagy mi ,mert én alapból kifejtősen válaszolok akinek segíteni akarok és nem kötekedni megyek oda hogy az az i betű rosszul van írva sajnos amíg nem javítod ki addig nem segítek . Na te ezt csinálod.

2023. aug. 17. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kisfiam. Tökéletes választ adtam a fent olvasható kérdésedre. Képtelen vagy értelmezni? Nem az én bajom.
2023. aug. 17. 21:51
 13/13 A kérdező kommentje:
A gyakorikérdéseken nem a válasz nyelvi szintaktikája szerinti tökéletességet pontozzuk hanem a válasz hasznosságát. Hasznos válasszal sajnos nem tudtál szolgálni ezt jeleztem szavazattal és jelezni is fogom ha még kell.Még talán tudsz egy párat írni amíg törlik ezt a szabálysértő és okafogyott párbeszédet. Jelentettem. Amúgy k jó a rogstrix billentyűzet rx kapcsolókkal oldalakat tudnék gépelni vele kifáradás nélkül te meg arra ügyelj hogy ne kopjon ki az a három gomb amit használsz :D
2023. aug. 17. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!