Rog strix rx billentyűzeten nem lehet egy billentyű színét megváltoztatni?
Az armori create szoftwert használom de akárhogy nézem nem tudok egyedi színeket beállítani billentyűnként csak az egész boardnak.
Ez mennyire nevetséges .villog csillog mindent csinál de nem lehet egy értelmes funkciót hogy jelöljem meg színnekkel egy adott billentyűt erre nem futotta?
"csorró "
Az. Claymore 2-t az elésők közt vettem, gladius 3 wirelesst szintén. Csak megsúgom.
"mert már az első válaszod fals hiszen nem lehet megváltoztatni egyetlen gomb színét "
Hogyne, kisfiam. Ezzel szemben a valóság:
További kellemes vergődést.
Programozás, az. Hogyne kisfiam.
"nekem volt igazam azzal a armori crater programmal nem is lehet"
De. Az aura creator annak a része.
Egy bővítménye amit ha nem telepítek akkor nincs is .
És nem kell megmagyarázni, akkor lettél volna ilyen bőbeszédű amikor implicit leírtad hogy tudod hogy kell megoldani de direkt nem mondod meg.
Szerinted a chatgpt korában egy igen nem válaszért cserébe vergődök azzal hogy élő emberektől kérdezzem meg a problémám? Az utolsó opció hogy én ide kiírok valamit nyilván mert a kcsög gpt sem tudta megválaszolni 6 oldalon sem és rajtad kívül még vagy 8 ember veled együtt 9.
Végül egy sokadik aurás tutoriált néztem és fejtettem meg hogy layerekként ki lehet szerkeszteni a cuccot de azoknak a videóknak sem az volt a konkrét címe hogy hogyan állítsunk be egyedi színeket és effekteket billentyűkre csak hogy van egy ilyen program ami viszont nem a create armur amit én standard próbálgattam . Mivel én nem vagyok gamer kcsg hogy 18 féle nyomorult programot letöltsek amit még felkínál a standard mellé .
Így is szánalmasan hosszú ideig telepítette az armuri creatert mintha valami 20gigás játékot telepítettem volna ,szóval elhiheted hogy nem is akartam még több felesleges szemetet feltelepíteni a gépemre amikor így is mindjárt betelik a 100gigás c meghajtó úgy hogy ott semmilyen adatot nem tárolok csak a programok eszik meg és nulla db játékom van.
"És nem kell megmagyarázni, akkor lettél volna ilyen bőbeszédű amikor implicit leírtad hogy tudod hogy kell megoldani de direkt nem mondod meg."
Nem azt kérdezted kisfiam. Feltűnt?
"mindjárt betelik a 100gigás c meghajtó "
Egyéni probléma. Nyilván, ha nem egy nagypofájú vérpistike lennél, nem bolhafasznyi meghajtót használsz rendszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!