Billentyűzetgombról kép letölthető, konkrétan V betűről? Lekopott, és gondoltam kinyomtatom, ráragasztom.
2023. aug. 13. 17:55
1/3 anonim válasza:
Létezik direkt ilyen billentyűzetmatrica, ami már készen kapható és csak fel kell rakni. Azt azért gondold át, hogy valóban szükséged van-e rá, vagy enélkül is tudod melyik a "V" billentyű. Több év használat után már valamilyen spontánabb vakírásnak ki kellene alakulnia, és nem úgy nézed egyesével, hogy melyik ujjadat hova rakod a következő betűhöz.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom merre laksz, van-e a közeledben bolt, de 200-300Ft-ért kapni komplett billentyűzet matricát: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Láttam matricát, de zöld-fekete kombo volt csak. Csak fekete-fehéret szeretnék.
Közben valaki segített. :))
2023. aug. 13. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!