Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A CLEVO laptop mennyire...

A CLEVO laptop mennyire megbízható a márkák között?

Figyelt kérdés

Ezen a laptopon gondolkozom. Magyarországon venném meg. Gondolom külföldről hozták.

[link]

2023. aug. 12. 06:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Itt nem is a megbízhatósággal van a gond. Lehet, hogy a gyártó megbízható, de az már nagyobb probléma, hogy szükség esetén nem tudod érvényesíteni a garanciát. Hol akarod megvenni? Csak ne a Jófogást, meg az ilyen piactereket, meg az aluljárót mond!

Ennyi pénzért már bőven található jó laptop, amely hivatalosan forgalomban van Magyarországon is, és szükség esetén lehet majd reklamálni.

2023. aug. 12. 07:44
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Életemben nem hallottam róluk. Biztosan nem vennék tőlük semmit.
2023. aug. 12. 08:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Hardveraprón.

[link]

2023. aug. 12. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

#3:

Nem sokkal jobb a jófogásnál, meg az aluljárónál :)

De egyébként meg használt gépnek nagyon túl van árazva. Ennyiért már vehetsz újonnan gépeket, dedikált kártyával is.

2023. aug. 12. 19:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Szerinted nem jobb a jófogásnál, szerintem sokkal jobb. Nem is lehet összehasonlítani a kettőt.

Úgy látszik nem olvastad el a leírást "új, bontatlan dobozos".

12.gen. i7-es 17,3"-os laptopot nem tudsz venni 400ezer alatt.

[link]

2023. aug. 12. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:
14"-os - [link]
2023. aug. 12. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Értsd meg, ez a clevo vagy mi egy hulladék
2023. aug. 12. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:

#5:

Részemről nyugodtan megveheted, tényleg, áldásom adom rá, hisz nem az én pénzem bánja.

2023. aug. 14. 06:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Ne veszem meg. Kaptam pü-t, hogy pontosan mi a probléma általában a CLEVO laptopoknál.
2023. aug. 14. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!