ㅤSziasztok, számítógépház vásárlás előtt állok, többi lent. ?
Szóval mint említettem gépház csere előtt állok, mert a jelenlegit nem találom túl jónak, nem tudom jól elvezetni a kábeleket, és az egész egy nem túl jó, és időtálló gépház a hardvereim szempontjából.
Kinéztem egy gépházat, amely egészen jó, és lenne benne 3 ventillátor, és az lenne a kérdésem, hogy gigabyte b450m h-s alaplapomnra rátudnám kötni ezt a 3 ventillátort, van rajta elég hely? és ha igen, általában ezek milyen tápcsatit igényelnek? én úgytudom hogy 3, vagy 4, de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi, meg persze, - hogy tudnék-e magára az alaplapra kötni 3 gépház ventit.
"ELVILEG" most komolyan ennyire hülye vagy csak teszed magad kérdező ?
van 3-as is meg 4-es is az alaplapodon meg kb 1 db 4-es (CPU) van meg 2 db 3-mas rendszer hűtőnek. de most komolyan ennyire analfabéta vagy hogy nem tudsz rá keresni a Googlen vagy levenni a gépház oldalát és megnézni milyen csatlakozók állnak rendelkezésedre ? b@zdmeg ennyi iq-val az is csoda hogy tudsz értelmes mondatott alkotni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!