Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ㅤSziasztok, számítógépház...

ㅤSziasztok, számítógépház vásárlás előtt állok, többi lent. ?

Figyelt kérdés

Szóval mint említettem gépház csere előtt állok, mert a jelenlegit nem találom túl jónak, nem tudom jól elvezetni a kábeleket, és az egész egy nem túl jó, és időtálló gépház a hardvereim szempontjából.

Kinéztem egy gépházat, amely egészen jó, és lenne benne 3 ventillátor, és az lenne a kérdésem, hogy gigabyte b450m h-s alaplapomnra rátudnám kötni ezt a 3 ventillátort, van rajta elég hely? és ha igen, általában ezek milyen tápcsatit igényelnek? én úgytudom hogy 3, vagy 4, de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi, meg persze, - hogy tudnék-e magára az alaplapra kötni 3 gépház ventit.

2023. aug. 10. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt rá az alaplapi headerre és egy SATA tápra, erre rá a ventilátorokat.

2023. aug. 10. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
tudod a lapod pontos típusát, azt is tudod hogyan néz ki egy ventilátor csatlakozó , akkor mi okozza a problémát ? megszámolni hány darab van belőle az alaplapon ? amúgy meg vannak olyan elosztók mint amit a #1 linkelt az is opció.
2023. aug. 10. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
tudod azt is hogy néznek ki a magyar betűk, tudod azt is hogy kell olvasni, akkor miért nem tudsz értően, vagy miért nem tudsz egy kicsit gondolkodni, értelmezni azt amit olvasol? leírtam hogy én úgytudom hogy 3, vagy 4 pines tápcsati kell ELVILEG ahogy én tudom, de kiváncsi voltam mások véleményére is. kérlek, ha túl lépik ezek a mondatok a te értelmezési szinted, inkább maradj csöndbe.
2023. aug. 11. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

"ELVILEG" most komolyan ennyire hülye vagy csak teszed magad kérdező ?

van 3-as is meg 4-es is az alaplapodon meg kb 1 db 4-es (CPU) van meg 2 db 3-mas rendszer hűtőnek. de most komolyan ennyire analfabéta vagy hogy nem tudsz rá keresni a Googlen vagy levenni a gépház oldalát és megnézni milyen csatlakozók állnak rendelkezésedre ? b@zdmeg ennyi iq-val az is csoda hogy tudsz értelmes mondatott alkotni..

2023. aug. 11. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
mondatot*
2023. aug. 11. 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!