Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik olyan hogy vezeték...

Létezik olyan hogy vezeték nélküli hdmi és USB hub?

Figyelt kérdés

Találtam, de bizonytalan vagyok, működik-e rendesen.

A halálom a bizonytalan jel továbbítás, de nem értem hogy működnek ezek. Bluetooth elég ehhez?

Átlag munkára használnám, monitir plusz egy egér.

[link]

2023. aug. 8. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:

"de nem értem hogy működnek ezek."

Oda van írva.

2023. aug. 8. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez egy sima HDMI vezeték nélküli vevőegység elvileg céges használatra, amire ki tudod küldeni egy mobil eszköz képét úgy, mintha okostévé lenne, ezután megjeleníti akár egy régebbi tévén, vagy monitoron. Ez nem médialejátszó, az USB port nem arra van.
2023. aug. 8. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocs, a végét nem láttam... ("Átlag munkára használnám, monitir plusz egy egér."), de így nem értem az egész célját. Ez nem számítógép.
2023. aug. 8. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

"Ez nem médialejátszó, az USB port nem arra van."

És ez hogy jön ide?

2023. aug. 8. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Félreértettem, utána tisztáztam, gondolom, miközben írtál.
2023. aug. 8. 14:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam.

Szóval az lenne a cél, hogy van egy céges monitor, Eger, billentyűzet.

Most egy USB-c-s USB hubot dugiszalok be minden nap, ami nem nagy fáradtság, de mivel ezt megteszem egy évben 2560szor, ezért már cserélni kellett az USB portot, meg amúgy is macera (kis macera).

Ezért merült fel bennem, létezik-e olyan kütyü, ami Bluetoothon, wifin, fénypostan képes monitort, egy darab USB-s egeret, plusz egy Bluetooth stickes billentyűzetet vezérelni.

2023. aug. 9. 10:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Ami kimaradt talán, hogy egy saját laptopom van, amit hordozok, ügyfelekhez, haza, irodába, ehhez kellene csatlakozni az irodában.
2023. aug. 9. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Új vezeték nélküli (Bluetooth vagy USB stickes) billentyűzet és egér lenne a legjobb talán, a monitort pedig HDMI kábellel tudod csatlakoztatni, vagy ha semmiképpen nem akarsz kábelekkel bajlódni, megoldható egy vezeték nélküli HDMI vevőegységgel/adapterrel is, amit a monitorhoz kell csatlakoztatni. Ezután a laptopodon beállítod, hogy küldje ki a képet a vezeték nélküli megjelenítőre. Így egy kicsit többet fogyaszt, ha minden igaz.
2023. aug. 9. 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyesmi: [link]
2023. aug. 9. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!