Olyan vezeték nélküli magyar kiosztású billentyűzetet keresek, ami... Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval olyan vezetékmentes billentyűzetet keresek, ami magyar kiosztású és van benne egy aksi, ami USB-vel tölthető (de közben lehet használni). Létezik ilyen? Egérből találtam ilyet, de billentyűzetet nem.2021. márc. 18. 18:15
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Valaki tud egyet linkelni példaként?
2021. márc. 18. 18:22
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ilyenre gondoltam! Ha valaki tud még ilyet, várom a linkeket. Előre is köszönöm! :)
2021. márc. 18. 19:41
5/10 anonim válasza:
Mondjuk kedves 3-as, ez nem magyar kiosztás, ahogy egyik sem, amit találtam.
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm az utánajárást!
2021. márc. 18. 22:22
7/10 MGéza válasza:
HA nem magyar, akkor marad a matricázás. Nem a legszebb megoldás, de lehet egész normális készletet kapni.Sajna ez van, 10 milliós piac kedvéért a Logi vagy más gyártó nem fog külön billentyűzetkészletet csináltatni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 23. 08:12
9/10 anonim válasza:
#7 ha jól látom nincs külön billentyű az "í"-nek. Az úgy elég xar tud lenni.
10/10 A kérdező kommentje:
Jól látod! Nem az a gondom, hogy az Á betű helyén “ van, hanem hogy nincs hely sem az ‘Í’-nek.
2021. ápr. 3. 00:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!