Ha van egy MSI 1070 gaming X videókártyám de nekem csak 1 6+2 pin csatlakozóm van de ahhoz hogy használni tudjam kell 2x 6+2 pin csatlakozó és ha veszek mellé egy ilyen pin csatlakozót akkor azt hogyan tudom beüzemelni?
Hogy ez mekkora retek gagyi. Nem egy nagyfogyasztó ez a 1070 pedig. Nagyon nem. Nem indul el véletlenül akkor is, ha csak az egyik 6+2 van bedugva? Biztos?
Szóval amit mindenképp kerülj, az a sata to pcie tápcsatlakozó átlakító. A molex okés, és jelen esetben az is jó, ha az 1x(6+2)-t alakítod át 2x-re. Árukeresőn találsz ilyeneket pl:
1 meg hülyeséget ír. Előre szerelt 1070 GPU-s SFF brand gépek 350W táppal mennek.
A kártya maximum 154W-ot tud beszívni a tápból [link]
Szóval ezért is érthetetlen mi a szarért van 2x8 tűs tápcsati egy 1070-en. Nem lesz tőle jobb/erösebb.
Nekem 1070Ti volt ugyanilyen gaming X az megállt 180W-ból, szóval ennek ha nagyon szigorúan vesszük egyetlen 8 tűs kényelmesen elég lenne...
a PCI-e 75-jával együtt már 225W-ból gazdálkodhatna.
Próbáld ki, mennie kellene azzal is, csak így jobban terhelődhet a nyák azon része, a táp felöl mindegy, mert ugyanazok a vezetékek mennek a kártyába, csak duplán, ahogy írták, menni kell, de veszel hozzá molex átalakítót és rendben lesz.
Anno volt ilyen kártyám, egy semmi Codegen 400W-os táppal is elment, bár ott volt hosszabb játékidő után egy kis széthullás s képben bizonyos játéknál, pár évet így használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!