Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya miatt indul újra...

Videokártya miatt indul újra folyton?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Sógi most jelezte felém azt a problémát, ami már 2 hete tart nála. A gép minden bekapcsoláskor kb. 5-6 alkalommal indul újra mire bootol rendesen. Addig csak a ventik pörögnek fel, de még a bios-ig sem jut el. Most néztem a memóriákat amiböl 2 darab 4 gb-s van benne. Megnéztem egyesével mind a 4 slotot, majd a másikkal is. Ugyan az a probléma. Kivettem a videokarit, és a prociba integrált gpu-val indítottam el(I7-4790). Elsőre elindult normálisan. 8 alkalommal kapcsoltam ki majd be, és mind a 8 alkalommal elindult rendesen. Visszahelyeztem a vga-t és ugyan úgy újra indulgatott kb. 5 alkalommal mire beadta a win logót. Szerintetek a videokártya vagy a foglalat rossz? Lehet, hogy nem adja meg a videokártyának a megfelelő feszültséget a foglalat? Gigabyte H87M-D3H. Kipróbáltam volna másik kártyával, de nincs tartalék ahogy számítógépből sincs még egy. Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat.

#GPU hiba újraindulás
2023. aug. 6. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak a táp gyenge.
2023. aug. 6. 22:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Corsair RM750x
2023. aug. 7. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!