Mit tegyek ha, mióta megvettem az új vidikártyám folyton leáll a gépem?
Ha mellérakom a kis asztali ventit akkor nem áll le.
Régi Vidi kártya: >Gigabyte Nvidia GTX 460<
Új vidikártya: <ASUS Radeon R9 280X DirectCU II>
alaplap:Asrock 890 GX Extreme4
táp: Coolermaster GX 450
Proci: AMD Phenom II 945
RAM: 8Gb Hyper X (1600Mhz)
ház:Aerocool lanceert Strike-X Super Tower
#4 lehet nincs is semi baj? de a tapot gyenge gagyinak tarod?
miota lett a gx 450 gyenge gagyi kategoria
tulmelegedesre tippelek en is, pasztazas, takaritas mikor volt utoljara?
hofokokat nezd meg alapjaraton, es terhelve is ha nem all le persze, de pl futas valamit ablakban amit lehet es nezd kozben
persze azal egyet ertek hogy ez ala a gep ala lehet keves a gx 450 max terhelesen
mert ha ez a 280x atlepi a 250w os referencia tdp t vagy pedig tuningolta is
es a 945 bol ha nincs szerencseje 125w os is van es m'eg ezt is tuningolta netan
375w minimum korulivel is szamolni lehet max fogyasztason
nos ezt meg 420w os 12v agon birnia kelene boven... elenben ha televan koszal akor a tap is tulmelegedhet persze
jobb lene szervizel kitakaritatni a tapot es leelenoriztetni utana nem e eset baja a takaritastol
mert te hazilag ha kifujod a tapbol a port lehet csak hazacazod a tapot es a fele por m'eg mindeg benemaradt
no persze szet is kaphatnad (ha kivulrol latni hogy televan koszal) es ugy tisztitod meg, elenben ga enyire mene, nem kerdeztel volna...
maga a gephaz szelozesgondokal csak akor kuzdhet ha tenleg iszonyat televannak sz:osz:okkel a szel"oz"oi
nem ritka hogy ilyen durva hazaknal se figyelnek arra hogy menyire tiszta belul a gep
nemtudom porszurok vanak e es hol benne
termeszetesen uj vga is lehet hibas gyarilag is, vagy az emlitett roszul kialakitot asus hutes a bunos
szoval egy masik gepben ki kelene probalni
Mióta nem elég egy GX450W egy ilyen géphez?
Ilyenkor hol van a sok okos,aki CTG500-t ajánl a 280X-hez?
Mert az gyengébb,nem árt ha tudjátok.
#9 valoszinuleg nem neked van igazad mert en kaptam a kevesebb % ot :P
legalabbis most m'eg 32% van 43% elleneben
75% tehat hogy vagy a tap vagy nem a tap a hibanokozoj
25% hogy egyeb :D
mibegy kerdezo gepe eldurranhatot mert nem irt
toroltem kerdest kerdezo szoval engem max privatba ersz el mar ha akarsz, de persze masnak is irhatsz, mert en mar itt a nagyjat kifejtetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!