I7 4820K, R9 290X 8gb, 16gb ram van játék ami már legalacsonyabbon is játszhatatlan lenne megéri még bármit felrakni egy ilyen gépre?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 18:10
1/6 anonim válasza:
i7 4820K: megjelent 2013. szeptember
R9 290X: megjelent 2013. október
Szerintem mostanra eljött az út vége ennek a gépnek.
2/6 szántóvető válasza:
nincs,lowon minden elfut rajta.nem olyan rossz kártya ez.olcsón kapsz 2070/2080-at bele és akkor még sokáig elég lesz.
3/6 anonim válasza:
Még szerintem egy 30 fpst kitudsz mindenből hozni vele. Az ilyen GTX 780 Ti, R9 290X elég jól öregedtek. A 290X meg is veri a 780 Ti-t is annak az időnek ez a legerősebb vgaja. A processzor is még egész jó. Ha nem akarod leváltani akkor az RTX 2070 vagy 3060 a határeset mellé. De mehet erősebb vga is csak akkor cseréld mihent tudod.
4/6 anonim válasza:
Ha jobb alaplap van alatta, akkor 4x8GB DDR3-mal, PCI-E kártyára rakott nvme SSDvel és egy jobb videókártyával elmenne még ez, csak ennyit rákölteni... :/
5/6 anonim válasza:
Ha a CP2077 képes rajta játszható sebességgel futni akkor még minden más is.
6/6 anonim válasza:
Azért mostanában sok játék megjelent már ami rendszerigényesebb mint a CP 2077 nekem R9 270-el is eldöcögött. De Hogwarts az beadta pl a kulcsot és még az sem a legdurvább az új Remmant 2 aligha elfutna ezen pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!