A gépem egy reggelen amikor bekapcsoltam mintha fele olyan gyors lenne mindenben. A játékok amivel eddig játszottam az játszhatatlanok, mondjuk nem is nagy címek de a gépem vitte. Valaki aki ért hozzá segítene?
Figyelt kérdés
Alaplap: Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S1
Proci: Intel Celeron G1610 @ 2.60GHz
Videókártya: 512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (Gigabyte)
RAM: 4GB DDR3
És egy 500GB-os HDD
2021. ápr. 16. 18:54
1/15 anonim válasza:
Szia kérdező, ha írsz egy privátot, ott megbeszéljük, szükség lesz teamviewer-re, és process hacker 2-re, azzal látunk mindent.
2/15 anonim válasza:
Néha frissítésnél vannak nagy lassúlások? Nem volt?
3/15 anonim válasza:
Így látatlanból nehéz megmondani, nem erős gép, de lehet egy win frissítés betett neki.
4/15 A kérdező kommentje:
2. és 3. válaszadónak:
De, egy páran mondták hogy valami ilyesmi lehet a baj, de ha ilyen volt akkor valamiért magától oldódott meg, vagy valamit csináltam amit nem tudom mi volt.
Egyébként ha ez hasznos infó, Windows 10 fut rajta.
2021. ápr. 16. 19:10
5/15 anonim válasza:
Megcsinálta a frissítést, utána nem használta a gépet.
6/15 A kérdező kommentje:
Ha valamilyen infó kellene még róla azt megadom, se a proci se semmi nem melegedik túl, tisztítva nem rég lett.
Ha meg a frissítés tett be neki hogyan tudnám orvosolni?
2021. ápr. 16. 19:43
7/15 anonim válasza:
Kérdező, legyél szíves nem figyelmen kívül hagyni :D Én vagyok az 1-es válaszoló, de akkor rendben, elmondom az instrukciókat, töltsd le a process hacker 2-t, engedélyezd a kernel szintű driver-t benne, a beállításokba (Angol nyelvű) Az mindent kijelez, amit kell.
8/15 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, nem figyeltem :D
Megnézem mit csinál, köszi :) (1-es)
2021. ápr. 16. 19:51
9/15 anonim válasza:
Semmi gond :D Nincs mit, én úgy gondolom, hogy a cpu-t eszi valami, esetleg a ram-ot, ha a dwm.exe az, akkor kitudjuk kapcsolni egy regedit módosítással biztonságosan
10/15 A kérdező kommentje:
Annyit kihagytam, hogy a feladatkezelőben teszem azt ha játszom akkor mondjuk a Minecraft átlagosan 70-80 % procit eszik, viszont a kihasználtsága más egyéb program nélkül a háttérben 90-100%.
2021. ápr. 16. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!