Ez így működne?
A lényeg az hogy vettem egy elég drága számítógépet, viszont szeretnék nem csak a gép előtt játszani, hanem lefeküdni a kanapéra és ott játszani konzollal a tv-n. A probléma viszont az, hogy a gépem és a tv két külön szinten van a házban, így a Bluetooth nem érne le a földszintig. Gondolkodtam azon hogy veszek usb hosszabbítókat és azzal le viszem a Bluetooth-t a földszintre úgy, hogy a hosszabbító végére teszek egy Bluetooth adaptert. Viszont ezek a hosszabbítók viszonylag drágák. Nemrégiben elgondolkodtam azon, (ami a kérdésem lenne) hogy mivel már be vannak vezetékezve UTP(RJ45) kábelek a gépemtől a tv-ig, hogy veszek a LAN kábel mindkét végére egy LAN-usb átalakítót (lehetőleg mindkettő anya) és úgy az usb végére a Bluetooth adaptert. A kérdésem tehát az lenne, hogy működne a konzolom ezen az “usb-utp-usb” kábelen keresztül vagy nem? És ha nem akkor a kábel hossza miatt (esetleg nem megy át a jel, mivel kb. 10m hosszú lenne ez az egész), vagy mert az UTP nem képes “usb-adatokat” átvinni? Illetve ha ez nem jön be és maradnék a s
sima usb hosszabbító mellett, akkor annál is gondokat okozna, hogy nem lenne jel ilyen hosszúságon? Előre köszönöm az (értelmes) válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!