Core 2-es lapokra miért licitálnak a vaterán?
Figyelt kérdés
Nekem egy szakember mondta a pc boltba hogy ezek már semmit sem érnek.2023. aug. 4. 18:12
1/7 anonim válasza:
Rertora jók ezek, főleg a fullosabb lapok. Normál,mindennapi használatra nyilván már nem igazán alkalmasak.
2/7 anonim válasza:
Érni tényleg semmit nem érnek, de az élet nem csak a Gamingről szól.
Pl: Adott egy hitelesített öreg célműszer, pótlása milliós tétel, ellenben WinXp alatt érzi jól magát. Elpukkant az alaplap, és fillérekből megoldódott a probléma.
3/7 A kérdező kommentje:
"az élet nem csak a Gamingről szól."
Nahát én pedig azt hittem..
2023. aug. 4. 19:00
4/7 anonim válasza:
Mert kezd lassan muzeális értékük lenni. Na nem a szokványos, kommersz lapoknak, hanem a kis példányszámban kiadott csúcsdeszkáknak.
5/7 anonim válasza:
Mint mikor valaki belinkel valamit vateráról és megkérdi, ezt ki veszi meg ennyiért... ott is mindig valami retro holmi van.
6/7 anonim válasza:
Ahogy a 2-es írja. Meg szoftverek is, aminek az új verzióját megvenni milliós tétel, ellenben a régi amit anno megvettek vígan ellátja a feladatát, csak nem fut modern gépen. Megoldás: fillérekért vesznek régi gépet. Más cég tonnaszám selejtezi ezeket és jelképes összegért hozzá lehet jutni, csak egy HDD (vagy SSD) kell bele és mehet is. Jutott hozzám olyan is amiben viszonylag értékes retro vidikari volt, nem is értem irodai használatra miért került bele anno. Többért adtam el mint amibe az egész gép került.
7/7 anonim válasza:
Mai használatra nem érnek semmit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!