Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen jó vezetéknélküli...

Milyen jó vezetéknélküli egeret lehet kapni?

Figyelt kérdés

Keresek egy jó vezeték nélküli egeret.

Volt egy A4Tech G3-630N egerem ami sok évig velem volt,

de múlt nyáron utazás közben sajnos elhagytam.

Azóta 4 egeret sikerült megölnöm, mindnek a hüle kapcsolója.

Most végül az utolsónál átforrasztottam fixen be van kapcsolva,

de így meg 1~2 hetente elem csere.

Szóval keresek olyan, egyszerű, szolid kinézetű sötétszürke / fekete egeret,

ami vezeték nélküli, jól használható, bármilyen felületen, nem akadozik már 50cm -ről,

és nincs ez a hüle kapcsolója, hanem mint az ősi Tescos Trust -os egér is, ha 1~2 percig nincs zargatva, kikapcsol automatikusan, és gomb megnyomására újra bekapcsol.

2023. aug. 4. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
2023. aug. 4. 14:04
 2/4 Szirty ***** válasza:

Én egy Logitech M190-et használok.

Semmilyen extra funkció vagy forma nem jellemzi, nincs benne RGB LED, csillió gomb, stb.

Viszont rendkívül megbízható.

Nekem gyakran hibásodik meg az egér gombja. Jellemzően úgy hogy ismételni kezd. Rábökök egy linkre és megnyílik hatszor, hat külön fülön. Gyakran cserélgetem a kapcsolókat bennük.

Ez az M190 kivétel. Tartós használat után sincs bajom a gombjaival.

És bár van rajta "hülye kapcsoló" amit nem szeretsz, de én pl. ezt nagyon gyakran elfelejtem kikapcsolni (van hogy hetekig).

Ennek ellenére az elem majdnem egy évig bírja, pedig napi használatban van, naponta több órán át.

Nagyon jól, észrevétlenül kezeli az energiatakarékos módot.

Sok wireless egerem volt/van de mindegyikket úgy kellett noszogatni hogy felébredjen. Gombot megnyomni, hiába huzogatom nem ébred, gombnyomásra meg végrehajt a gép valami funkciót amikor ébred, ami igen bosszantó.

Ezzel semmi ilyen probléma nincs. Csak ajánlani tudom.

2023. aug. 4. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy Logitech M545 van. Ez már sajnos nem kapható, de hasonlók vannak. Nem akad, nem szaggat és egy elem hónapokig bírja.
2023. aug. 4. 17:39
 4/4 anonim válasza:
Nekem egy Logitech M720-am van, amit csak hozzá kell csatlakoztatni a géphez a LogiOptions segítségével és ennyi. Könnyen használható és több hónapig is bírja az eleme. A LogiOptions-ben még az egérgombok tulajdonságait is megváltoztathatod, mert rengeteg gomb és gombkombinációt tudsz vele elsajátítani.
2023. aug. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!