Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Trust márkájú,...

Vettem egy Trust márkájú, vezetéknélküli egeret, de nem működik. Valami tipp, hogy mivel orvosolhatnám ezt?

Figyelt kérdés
Az USB portokat végigpróbáltam, vártam, újraindítottam a gépet, de semmi. Amikor kattintok, azt érzékeli (felvillan a vörös fény az alján), de ha mozgatom, akkor nem érzékel semmit. A vörös fény nem is világít állandóan, csak ha kattintok. Ezt a márkát nem igazán ismerem, de pont "kézre állt", meg minden, és még az olcsó kategóriába tartozott. Viszont így, hogy nem működik, érzek némi iróniát a márka nevével kapcsolatban XD (mellesleg a két AAA-s Ultratech tölthető elem alig fér bele az egérbe, úgy kell belepaszírozni, ezt pedig nem érzem normálisnak). Valami tipp, hogy mihez kezdhetnék ezzel?

2016. márc. 19. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha op rendszer, legalább Win 7-es akkor esélyes hogy sz*r, ha újan vetted boltba akkor garis, cseréltesd ki, esetleg hívd fel őket hogy nem működik, majd mondanak rá valamit.
2016. márc. 19. 19:29
 2/7 MGéza ***** válasza:
"The Trust are not trusted mouse" Röviden ennyi a válaszom. Csere, esetleg lehetőleg más márkára. Egyébként nincs ismeretlen eszköz, windows nem akart telepíteni semmit? Vezeték nélküliekhez szokott kelleni driver, telepítetted?
2016. márc. 19. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Win 7 óta tudottam nem kell driver, azért mondtam hogy legalább win7-e van-e, akkor esélyes hogy sz*r.
2016. márc. 19. 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Win7-em van, igen, feljön a szokásos üzenet, hogy a "driver telepítve van, használatra kész" (vagy valami hasonló), szóval minden úgy megy, ahogy kell, de mégse működik. MediaMarktban vettem. A blokkot viszont sikeresen elhagytam (-.-'), anélkül is lehetséges a csere?
2016. márc. 19. 19:40
 5/7 MGéza ***** válasza:
Nem, mivel ilyen árkategóriában nincs garanciajegy, tehát annyi. Az is lehet, hogy nem lát rá rendesen a vevőre az egér, próbáltál másik portot?
2016. márc. 19. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, végigpróbáltam mindet. Volt már vezetéknélküli egerem, és annál nem fordult elő ilyesmi. De ha esetleg mégsem lát rá, akkor mi a teendő?
2016. márc. 19. 20:36
 7/7 MGéza ***** válasza:
Próbálhatod igazgatni, hogy az adó egy bizonyos szögtartományon belül essen az egérhez vevőjéhez képest, de ha eleve hibás, akkor ennyi volt, kuka.
2016. márc. 20. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!